Η προδοσία έχει πλέον όνομα: «Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία» θα λέγεται η αποδοχή του σχεδίου Ανάν!

Η προδοσία έχει πλέον όνομα: «Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία» θα λέγεται η αποδοχή του σχεδίου Ανάν!

Από ότι όλα δείχνουν η προδοσία στην Κύπρο βαίνει προς το τέλος της. Αυτό διαφαίνεται από τις δηλώσεις του Μουσταφά Ακιντζί, που επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.

Στις 24 Απριλίου του 2004 ο Κυπριακός Ελληνισμός είχε πει ένα υπερήφανο ΟΧΙ στο ντροπιαστικό σχέδιο Ανάν και τώρα οι πολιτικάντηδες στην Κύπρο, ακολουθώντας τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα, παραβαίνουν αυτή τη ρητή εντολή, φέρνοντας το σχέδιο Ανάν από την πίσω πόρτα.

Ο Ακιντζί είπε ότι οι «διαπραγματεύσεις» προχωρούν γρήγορα και η «λύση» του Κυπριακού αναμένεται να έρθει τους επόμενους μήνες και θα εδράζεται στο σχέδιο Ανάν, που απέρριψε σε ποσοστό 76% ο Κυπριακός Ελληνισμός, δηλαδή στην «δικοινοτική – διζωνική ομοσπονδία», υπό το όνομα «Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία».

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε ο Ακιντζί στις 20 Ιουλίου, δίνοντας ένα συμβολικό τόνο της αποδοχής και της νομιμοποίησης του Αττίλα από ελλαδίτες και κυπρίους πολιτικάντηδες. Το γεγονός ότι είχε δίπλα του τον Ερντογάν, ενώ την ίδια ώρα απόντες ήταν οι ελλαδίτες πολιτικοί από τις αντίστοιχες αντικατοχικές διαδηλώσεις και εκδηλώσεις, δείχνει το βαθμό παραίτησης των πολιτικάντηδων, εμπρός στην τουρκική επιθετικότητα.

Μόνο η Χρυσή Αυγή παρέστη στις εκδηλώσεις στην Κύπρο, τονίζοντας ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη του τόπου που δεν αποδέχεται την προδοσία του αίματος των Ηρώων, που έπεσαν εκείνο το καλοκαίρι του 1974.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-prodosia-echei-pleon-onoma-enwmenh-kupriakh-omospondia-tha-legetai-h-apod#ixzz3gpgCPRgX

Comments Off on Η προδοσία έχει πλέον όνομα: «Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία» θα λέγεται η αποδοχή του σχεδίου Ανάν!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.