Η συντρόφισσα Γιάννα, ο… προφήτης Κάρολος και οι προλετάριοι που δεν έχουνε Πατρίδα!

Η συντρόφισσα Γιάννα, ο... προφήτης Κάρολος και οι προλετάριοι που δεν έχουνε Πατρίδα!

Γράφει (κλαίγοντας από συγκίνηση) ο Αντίοχος

Γι’ άλλες πολιτείες έφυγαν προσφάτως οι Αγγελόπουλοι,  Θόδωρος και Γιάννα, που δήλωσαν μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού. Βέβαια, οι… κακές γλώσσες διαδίδουν πως πρόκειται για το γνωστό κόλπο των καπιταλιστών, προκειμένου να αποφύγουν τη φορολογία – και μάλιστα στην περίπτωση των Αγγελόπουλων, από μια κυβέρνηση που μόχθησαν οικογενειακώς να μας φορτώσουν στο σβέρκο.

Αυτά βεβαίως είναι κακόβουλες διαδόσεις, διότι η Γιάννα και ο υιός Παναγιώτης –για τον Θόδωρο υπάρχουν κάποιες… αμφιβολίες- είναι πιστά συντρόφια και αποκλείεται να έχουν τόσο… ταπεινά κίνητρα.

Δήλωσαν δε μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, όπως τα συντρόφια που είναι καπιτάλες και δηλώνουν έδρα των επιχειρήσεών τους τα… διεθνή ύδατα, για να επιβεβαιώσουν το ρηθέν υπό του… προφήτου Καρόλου (Μαρξ), πως «οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα»!

Ζήτω ο προλεταριακός διεθνισμός! Ζήτω και τα φράγκα των συντρόφων Αγγελόπουλων!

(ΥΓ) 1: «Το πραγματικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών δεν είναι “ευρώ ή δραχμή”. Αντιθέτως συμπυκνώνεται στο δίλημμα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-suntrofissa-gianna-o-profhths-karolos-kai-oi-proletarioi-pou-den-echoune#ixzz4Nlc5MEF5

Comments Off on Η συντρόφισσα Γιάννα, ο… προφήτης Κάρολος και οι προλετάριοι που δεν έχουνε Πατρίδα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.