Η Τουρκία μας απειλεί και η κυβέρνηση των υποτακτικών μειώνει τις αμυντικές δαπάνες

Η δήλωση του υφυπουργού Άμυνας, Θανάση Δαβάκη κατά την πρόσφατη συζήτηση δυσπιστίας στην Βουλή ήταν χαρακτηριστική και επιβεβαιωτική των όσων έχει επανειλημμένα τονίσει με εμφαντικό τρόπο η Χρυσή Αυγή σε σχέση με την αμυντική πολιτική χώρας.

Είπε λοιπόν ο υφυπουργός στην ολομέλεια: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας. Oυδείς αμφισβητεί ότι υπάρχει καθημερινή πρακτική, αεροπορική και ναυτική, όσον αφορά παραβιάσεις, επεμβάσεις σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης από τη γείτονα, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχει τα αντίστοιχα και ανάλογα δεδομένα, προκειμένου να μη βρεθεί ελλείπουσα προς αυτήν την πραγματικότητα.

Για την επιχειρησιακή ικανότητα των διαφόρων οπλικών συστημάτων γίνεται η μεγαλύτερη δυνατή απορροφητικότητα των πιστώσεων που διαθέτει ο προϋπολογισμός, αναλήφθηκαν νομοθετικές πρωτοβουλίες προκειμένου το υφιστάμενο πλαίσιο να γίνει πιο αποτελεσματικό διότι υπάρχουν παθογένειες. Δεν είναι δυνατό να εμπιστευόμαστε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διαφύλαξη της πατρίδας και να μην τους εμπιστευόμαστε να προμηθευτούν το όπλο τους».

Συμπληρώνοντας δε τα ανωτέρω ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός των αμυντικών δαπανών σε σχέση με το 2009 έχει μειωθεί κατά 48%. Η Χρυσή Αυγή επανειλημμένα έχει τονίσει ότι η Τουρκία έχει υπερσυγκεντρώσει στρατό και οπλικά συστήματα στην Ανατολική Θράκη με διάταξη επίθεσης προς τον Έβρο και Δυτική Θράκη. Επίσης η Τουρκία συνεχίζει ακάθεκτα και με φρενήρης ρυθμούς την αύξηση των αμυντικών της δαπανών. Η υπεροπλία στο Αιγαίο και την Θράκη προ πολλού έχει γείρει υπέρ των ιστορικών εχθρών μας, με αποτέλεσμα να τίθενται εν αμφιβόλω τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Είναι προφανές ότι ο εχθρός μας οδηγεί προς τετελεσμένα γεγονότα.

Η νομενκλατούρα των ραγιάδων αρνείται και δεν θέλει να δει την πραγματικότητα. Κάποιοι ετοιμάζουν τον γεωπολιτικό αφοπλισμό της Ελλάδας, το κλείσιμο της Αμυντικής Βιομηχανίας εντάσσεται σε αυτό το σχέδιο, και αυτοί οι κάποιοι μας κυβερνούν και προγραμματίζουν την «δολοφονία» του κράτους – έθνους μας, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Η χώρα μας έχει γίνει «ξέφραγο αμπέλι» που ορέγονται οι αιμοβόροι ιστορικοί εχθροί μας.

Οι εξαρτημένοι πολιτικάντηδες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την σύνθετη κατάσταση της οικονομίας και άμυνας. Η Τουρκία έχει απειλήσει την Ελλάδα, την στιγμή που η χώρα μας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες. Έτσι έγινε στην Πόλη το 1955, έτσι έγινε στην Κύπρο το 1974. Αυτά συμβαίνουν γιατί οι πολιτικάντηδες είναι βαθειά εξαρτημένοι από τα γνωστά σιωνιστικά κέντρα, τα οποία με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα της χώρας μας να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε μόνο η εθνικιστική και υπερήφανη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να σώσει την Πατρίδα.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-tourkia-mas-apeilei-kai-h-nomenklatoura-twn-prodotwn-meiwnei-tis-amuntike#ixzz2kc5OBJSo

Comments Off on Η Τουρκία μας απειλεί και η κυβέρνηση των υποτακτικών μειώνει τις αμυντικές δαπάνες

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.