Η «Φωνή της Αμερικής» προαναγγέλλει «μεγάλο συνασπισμό» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Η «Φωνή της Αμερικής» προαναγγέλλει «μεγάλο συνασπισμό» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Για να δείτε που το πάνε το πράμα την επομένη των εκλογών οι διεθνείς εξουσιαστές, μη διαβάζετε κείμενα από το… σωρό. Υπάρχουν 5-6 συγκεκριμένοι συστημικοί δημοσιογράφοι που εκφράζουν τις θελήσεις των ξένων κέντρων εξουσίας και με τα κείμενά τους προετοιμάζουν σχετικά την κοινή γνώμη.

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός στην πολιτική πιάτσα ως… «The Voice of America», καθότι ανταποκριτής στις ΗΠΑ), ο οποίος έγραψε άρθρο (στην «Καθημερινή» των Αλαφούζων…) με τον ενδεικτικό τίτλο «Μεγάλος Συνασπισμός που λέγεται Ελλάδα». Στο άρθρο, προαναγγέλλει «μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό», ήτοι συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και όσων από τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» διασωθούν εκλογικά και είναι στην επόμενη βουλή), για λόγους… εθνικού συμφέροντος. Ιδού:

«Αν και τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα ακούμε από τους ηγέτες και τα κόμματά τους πως αυτοί έχουν δίκιο και οι άλλοι άδικο, ελπίζεται ότι, τελικά, υπό την πίεση και των ποσοστών που θα λάβουν, θα αναγκαστούν να συνεργαστούν. Το χειρότερο σενάριο θα ήταν μια μονοκομματική κυβέρνηση, που θα εκφράζει κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο των ψηφοφόρων, και εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με σχετική -όχι αυξημένη ούτε καν απόλυτη- πλειοψηφία. Στη σημερινή συγκυρία χρειαζόμαστε ενότητα. Δεν αντέχουμε άλλους διχασμούς και διαιρέσεις. Στο λυκαυγές μιας τόσο κρίσιμης χρονιάς, το εθνικό συμφέρον επιτάσσει τη δημιουργία ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού, δύο ή και περισσότερων κομμάτων, και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με συντριπτική πλειοψηφία. Ας τολμήσουν τα κόμματα, έστω και την ύστατη ώρα, να βάλουν πάνω από τους εαυτούς τους την Ελλάδα.

(ΥΓ): Ευχόμεθα στους… μελλόνυμφους (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), καλά στέφανα και καλούς απογόνους! Και μεγάλη υπομονή στον ελληνικό λαό, που θα τραβήξει τα πάνδεινα…

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: Η «Φωνή της Αμερικής» προαναγγέλλει «μεγάλο συνασπισμό» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ | Χρυσή Αυγή

Comments Off on Η «Φωνή της Αμερικής» προαναγγέλλει «μεγάλο συνασπισμό» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.