Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

xamail-letter__article

Ήγγικεν η ώρα για τους προδότες

Κατά την χρονική στιγμή που η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα aπανωτά σκάνδαλα που έρχονται στην επιφάνεια από τους αμετανόητους κλέφτες και λωποδύτες, σφετεριστές του κοινωνικού πλούτου και της εφημερίας του λαού και αγανακτούν τον λαό για την θρασύτητα των ημετέρων και την αδράνεια και αφασία των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η παρούσα συγκυβέρνηση της ρεμούλας και της αρπαχτής περί άλλων τυρβάζει. Χρειάζεται φυσικά χρόνος για να αριθμήσω τα σκάνδαλα που τα ξεδιάντροπα λαμόγια έπραξαν και που δεν ορρωδούν προ ουδενός. Για το δε πρωτογενές πλεόνασμα  που μας τα έχει ζαλίσει – είναι πρωτοφανές ψεύδος!

Και ας αναφέρω μερικά όσων η μνήμη μου δεν με απατά, πρόσφατα και παλαιά. Από πού να αρχίσω; Από τις μίζες των εξοπλιστικών, των υποβρυχίων, των Λεοπαρντ, της Siemens. Από την λεηλασία των αποθεματικών των ταμείων από το σκάνδαλο των τραπεζών του Τ.Τ. και των ασφαλιστικών εταιρειών. Από το μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που βγήκαν και αθώοι από τα δάνεια των κομμάτων τους. Και που είναι ανεξόφλητα με το λαθρεμπόριο των καυσίμων, τα λαθραία τσιγάρα, με τις λίστες Λαγκάρντ και Λινχεστάϊν και τόσα άλλα που ουκ έστιν αριθμός. Και που μένουν ανεξιχνίαστα χρόνια τώρα, γιατί έτσι βολεύει το ληστρικό αυτό σύστημα 40 χρόνια τώρα.

Πρόσφατα η δικαιοσύνη ασχολείται με το κατάντημα των ΜΚΟ, αλλά τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Φτάνει πια. Και εφόσον συμβαίνουν όλα αυτά και άλλα χειρότερα οι δυο εγκάθετες ανακρίτριες με αστήρικτες κατηγορίες θέλουν να φιμώσουν και τους υπόλοιπους πατριώτες της Χρυσής Αυγής με προφανή σκοπό να ανακόψουν την σίγουρη νίκη τους στις ερχόμενες εκλογές, καθώς τρέμουν την Χρυσή Αυγή διότι θα είναι ο τιμωρός τους. Ας το πάρουν απόφαση. Ήρθε η ώρα της Χρυσής Αυγής! Ο κύβος ερρίφθη!

Γ.Κ.Ζ.

Βόλος

Το παραδέχθηκε και ο Βούτσης: Η ΝΔ θέλει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή για τις ψήφους! ΒΙΝΤΕΟ

Ήρωας δεν είναι αυτός που δε φοβάται τη φωτιά ,αυτός είναι τρελός ,ήρωας είναι αυτός που φοβάται τη φωτιά αλλά νικά τους φόβους του και πέφτει στη φωτιά για χάρη των Ιδανικών και των Αξιών του .Προκειμένου να υπερασπιστεί  την Ιδέα για κάτι ανώτερο και όμορφο ,νικά τους φόβους του και τολμά να θυσιάσει τα πάντα. Για μένα ο κάθε Χρυσαυγίτης  και ή κάθε Χρυσαυγίτισσα είναι άνθρωποι καθημερινοί σα και μας ,παιδιά με όνειρα ,με ιδανικά ,με όραμα ,με τους ίδιους καθημερινούς «φόβους» και ανησυχίες. Όμως όλα αυτά τα ξεχνούν ,τα παραγκωνίζουν σε κάποια άκρη της ψυχής τους για να βοηθήσουν εμάς τους συμπατριώτες τους , καθημερινά με το κοινωνικό τους έργο ,με τους εχθρούς τους διάχυτους σε κάθε γωνιά του βρώμικου συστήματος , να τους απειλούν συνεχώς με φυλακίσεις ,με συκοφαντίες ,με συνεχόμενο και ακατάπαυστο ψυχολογικό πόλεμο ,ακόμα και αυτούς που δηλώνουν οπαδοί του κινήματος τους αποκαλούν αμόρφωτους και λαουτζίκο για να τους υποβιβάσουν και να τους λοιδορήσουν με το χειρότερο τρόπο  .Η διαπόμπευση της Χρυσής Αυγής είναι καθημερινό και αδιάλειπτο έργο όλων αυτών των δήθεν υπερασπιστών των Ανθρωπίνων Αξιών και της δήθεν
Δημοκρατίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αριστεροί ,δεξιοί ,δημοσιογράφοι ,καλλιτέχνες (Ο Θεός να τους πει) έχουν ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά και ποια είναι η δουλειά που επιτάσσει το Εβραϊκό λόμπυ ,ο αφανισμός του Εθνικιστικού κινήματος .Και όλα αυτά τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ,βάζουν στην άκρη τα θέλω τους ,τις  προσωπικές τους ανάγκες και πέφτουν στη φωτιά για χάρη του Έθνους ,για αυτό έγιναν ,θα γίνουν και θα παραμείνουν οι καθημερινοί μας Ήρωες ,πρότυπα προς μίμηση για τη Νεολαία και όχι προς αποφυγή όπως μας  πιπιλίζουν καθημερινά το κεφάλι τα πληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος ,όσοι αναγνωρίζουν και μπορούν να δουν με τα μάτια τα καθαρά της ψυχής τους τη θυσιάζουν αυτά τα παιδιά για μας ,θα είναι δίπλα τους ,θα τα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις ,διότι το σώμα μπορούν να το νικήσουν τη ψυχή και την Ιδέα όμως όχι ,τα ιδανικά ούτε πωλούνται ,ούτε αγοράζονται ,καμία Νέα Τάξη Πραγμάτων ,κανένα προσκυνημένο και πουλημένο καθεστώς δε μπορεί να την εξαλείψει ,να την εκδιώξει ,γιατί η ψυχή και η Ιδέα που εκπροσωπούμε είναι μία και Αθάνατη ,η Πίστη Αδιάλειπτη και κατακαίει τα σωθικά μας ,Πίστη πως τίποτα δε χάθηκε ,πως τίποτα δεν είναι αδιόρθωτο .Πίστη πως θα νικήσουμε και θα πάρουμε τη Πατρίδα μας πίσω Ακέραιη και Περήφανη ,όπως παρέμεινε πάντα παρόλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πέρασμα των χρόνων. Κάθε μέρα σας πιστεύουμε και σας θαυμάζουμε όλο και πιο πολύ ,γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος ,να είστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός θα σας δικαιώσει και θα σας απαλλάξει από κάθε χαλκευμένη κατηγορία που κατασκεύασαν οι προδότες του Έθνους ,η δικαίωση θα έρθει και καθένας θα λάβει ότι του αξίζει. Και οι Ήρωες και οι προδότες .

Β.Λ.

Οι δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή και οι διώξεις – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Επειδή όλα τα κατηγορητήρια περί  «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ»  έχουν καταρρεύσει, πλανάται μια κατηγορία από τους πολιτικάντηδες και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ότι η Χρυσή Αυγή εκπαιδεύει στρατό για την κατάλυση του πολιτεύματος και την βίαιη αναρρίχηση της στην εξουσία.

Καταρχάς η Χρυσή Αυγή υπάρχει 30 χρονιά. Αν εκπαίδευε στρατούς, τώρα θα είχε μια στρατιωτική δύναμη  σαν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεύτερον, αν είχε τέτοιον στρατό, γιατί να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να ζητήσει την ψήφο του Ελληνικού Λαού; Θα οργάνωνε ένα πραξικόπημα και δεν θα έμπαινε στην διαδικασία εκλογών.

Τρίτον γιατί η Χρυσή Αυγή να είναι κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, αφού με αυτό το πολίτευμα αναδεικνύεται δημοκοπικά δεύτερη (ή και πρώτη!) δύναμη αφήνοντας πίσω όλους τους «δημοκράτες» του αντισυνταγματικού τόξου.

Τέταρτον, στις θέσεις τις και το πολιτικό πρόγραμμα της, έχει προτάσεις ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ του δημοκρατικού πολιτεύματος ώστε αυτό να είναι πιο υγιές αλλά και πιο ελεγχόμενο από τις ξεχωριστές εξουσίες.

Η κατάργηση του νόμου περί «ευθύνης υπουργών», η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας κατευθείαν από τον Λαό ώστε να μην γίνεται ο Ανώτατος Άρχων αντικείμενο διακομματικών διαπλοκών, ο διαχωρισμός της θέσης των υπουργών από την θέση των βουλευτών (ασυμβίβαστο), η διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα, είναι προτάσεις που ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ την δημοκρατία και αφήνουν τις εξουσίες να δρουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ώστε να ελέγχουν η μια την άλλη και όχι να υπάρχει όσμωση της μικροπολιτικής σε αυτές (βλέπε Δικαιοσύνη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.)

Άρα η Χρυσή Αυγή επιδιώκει μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πιο εξελιγμένη, που αντιπροσωπεύει  τον πραγματικό ορισμό της: «Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού».  Που δεν αφήνει περιθώρια σε λαμόγια πολιτικάντηδες να κάνουν ότι τους καπνίσει , να μιζώνονται, να διασπαθίζουν  δημόσιο χρήμα, να ξεπουλούν δημόσια περιουσία και να προδίδουν το Έθνος παραχωρώντας την Εθνική κυριαρχία και τους φυσικούς πόρους της Χώρας προκαλώντας ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ . Σύμφωνα με τον ορισμό της Δημοκρατίας ,που αναφέρθηκε παραπάνω, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ από το σημερινό προδοτικό κλεπτοκρατικο καθεστώς.

Ούτε η εξουσία πηγάζει από τον Λαό, αφού με την κομματοκρατία τρεις οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και 40 χρόνια, ούτε ασκείται από τον Λαό αφού ο Λαός ποτέ δεν ερωτάται για κρίσιμα Εθνικά θέματα, ούτε υπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού, εκτός αν τα συμφέροντα του είναι ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, Η ΠΕΙΝΑ, Η ΦΤΩΧΙΑ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΑΤΕΚΝΙΑ, Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Αυτά τα χαρακτηριστικά όμως, χαρακτηρίζουν το πολίτευμα ως κατ’ επίφασην δημοκρατία, η ακόμα καλύτερα ως ΧΟΥΝΤΑ!

Άρα η Χρυσή Αυγή δεν χρειάζεται στρατούς!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, θα ανατρέψει τη ΧΟΥΝΤΑ θα  αποκαταστήσει  τη πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα τιμωρήσει ΟΛΟΥΣ τους πραξικοπηματίες.

Μια Δημοκρατία με Δέλτα Κεφαλαίο που Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ.

Θ.Ι.

Νέα ομολογία Βορίδη: Δεν περιμένουμε την Δικαιοσύνη, εμείς θα βγάλουμε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Οι απόηχοι δύο σημαντικών κι άκρως ενδιαφέροντων τηλεοπτικών εκπομπών (δημοσκόπηση του zougla.gr και εκπομπή στον ενικό του star) όσο κι αν υποβαθμίζονται σκοπίμως από τα ξεπουλημένα κι ελεγχόμενα ΜΜΕ, ήταν ιδιαζόντως καταλυτικοί για τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Από τη μία πλευρά είχαμε το ξεκάθαρο μήνυμα του ελληνικού λαού για τις προθέσεις του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές κι ευρωπαϊκές εκλογές, δηλαδή την ολοένα αυξανόμενη δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και μάλιστα από έναν διόλου “ανεξάρτητο” ή “αδιάφθορο” παράγοντα της εντόπιας “δημοσιογραφίας”.

Από την άλλη είχαμε μία ΣΤΗΜΕΝΗ εκπομπή από έναν ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ “δημοσιογράφο” η οποία είχε ως σκοπό (τι άλλο άραγε;) την κατασυκοφάντηση του Κινήματός μας και την παρουσίασή του ως “εγκληματική οργάνωση”…

Τα σκηνικά ήταν πολύ καλά στημένα εκατέρωθεν και η ομήγυρη διαλεγμένη “επιστημονικά” με σκοπό τη δημιουργία (αρνητικών βεβαίως) εντυπώσεων σε βάρος του Κινήματος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η φυσική παρουσία εκπροσώπων μας ήταν “απαγορευτική” όπως καταμαρτύρησε και ο (πρώην ΟΝΝΕΔίτης) Χατζηνικολάου ένεκα, προφανέστατα, των αποφάσεων των αφεντικών του και του

αντικειμενικού σκοπού της εκπομπής, της ενοχοποίησης των ιδεών του Κινήματός μας.

Η αειθαλής και πάντα επίκαιρη όμως παροιμία του θυμόσοφου λαού μας: “όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα”, δικαιώνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η “παλιοπαρέα” των “αριστερών”, “δημοκρατών”, αριστεριζόντων”, “φιλελευθεριζόντων” και το κάθε παρτάλι που είχε καλέσει ο “Ζούγκλας” στην εκπομπή του, γλύτωσε από τύχη το εγκεφαλικό επεισόδιο μετά τη δημοσίευση της δημοσκόπησης που έδειξε απλά τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ κι όχι τη ΔΥΝΑΜΗ του Κινήματός μας στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Ο δε πρώην ΟΝΝΕΔίτης, αφού αποστομώθηκε από τους παρευρισκόμενους νομικούς και πολίτες, για το έωλο και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ κατηγορητήριο 2 επίορκων “δικαστικών λειτουργών”, αναλώθηκε στην προσπάθεια διάσωσης των “υπολήψεων” των 2 επόμενων ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ, του συριζα και της νδ (ότι έχει απομείνει από αυτή)…

Καμία λέξη δεν ειπώθηκε για την πορεία των “ερευνών” (λέμε τώρα κι ανέκδοτα) για τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ των Γεωργίου Φουντούλη και Εμμανουήλ Καπελώνη και τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που υποθάλπουν τους εν λόγω εγκληματίες, αυτοί βλέπετε είναι παιδιά “κατώτερων” ανθρώπων και δεν συμφέρει τα ΜΜΕ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ η αναφορά στη μνήμη τους…

Αγαπητοί συναγωνιστές, οι συκοφαντίες καταρρέουν, τα ψεύδη αποκαλύπτονται, οι κλέφτες και οι προδότες της Πατρίδας μας ψάχνουν, στα κανάλια των νταβατζήδων- μεγαλοεργολάβων, κορόϊδα να πουλήσουν εκ νέου τα σιχαμερά τους ψέματα για να περισώσουν ότι μπορούν από τα σκανδαλώδη προνόμια και απολαβές που τους χάρισε το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής…

Οι επερχόμενες διώξεις κατά του Κινήματός μας, βάσει εξαγγελιών σύσσωμου του συστήματος πολιτικάντηδων – “δημοσιογράφων”, αποτελούν απλά μία επιβεβαίωση της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ και της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που οι “θεσμικοί παράγοντες” της κραταιάς τάξης εκπροσωπούν και στηρίζουν…

Όσες διώξεις κι αν επιχειρήσουν, όσα άρθρα του συντάγματος κι αν καταστρατηγήσουν για να υπερασπίσουν τα προσωπικά τους προνόμια και να συγκαλύψουν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους κατά του ελληνικού λαού, θα μετρούν αντίστροφα μέχρι τις εκλογές…

Η εγκληματική οργάνωση των πολιτικάντηδων – μεγαλοεργολάβων πνέει τα λοίσθια, η βούληση του ελληνικού λαού είναι ο φόβος και ο τρόμος τους και είναι αυτή που θα τους στείλει εκεί που ανήκουν…ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

Αγαπητοί συναγωνιστές, το διεφθαρμένο σύστημά τους ψοφάει, μία νέα ελπίδα για την Πατρίδα μας γεννιέται…

Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-28-febrouariou-2014#ixzz2uZqtKqaq

 

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.