Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ακόμα και στις δημοσκοπήσεις του Αναστασιάδη και του Μπόμπολα

Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ακόμα και στις δημοσκοπήσεις του Αναστασιάδη και του Μπόμπολα

Στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού προσπαθεί να ρίξει το πολιτικό σύστημα της χώρας, προσπαθώντας να κρύψει την γύμνια και την κατάρρευσή του με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Ακόμα, όμως και σε αυτά τα επικοινωνιακά εργαλεία των φερέφωνων του καθεστώτος δεν πέφτει με τίποτα από την τρίτη θέση ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Στην έρευνα της Rass για τον Τύπο της Κυριακής – που μονίμως πετσοκόβει τα ποσοστά μας – δεν κρύβεται η άνοδος της Χρυσής Αυγής τις τελευταίες εβδομάδες. Από την άλλη, η ALCO του Παναγόπουλου (για το Πρώτο Θέμα) δεν τολμά να δώσει το καταγεγραμμένο διψήφιο ποσοστό μας και δημοσιεύει το κωμικό… 9.9%.

Αρχικά, στην δημοσκόπηση της εταιρείας (Σάμα…) Rass που δημοσιεύεται αύριο στον Τύπο της Κυριακής τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ 24,2%
Σύριζα 22,6%
Χρυσή Αυγή 6,2%
ΚΚΕ 5,8%
ΑΝΕΛ 4,8%
ΠΑΣΟΚ 4,6%,
ΔΗΜΑΡ 3,1%

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ και η Δημάρ φαίνονται να έχουν ποσοστά άνω του 3%, αλλά απλά θα προτρέψουμε τους… δημοκλόπους να αναζητήσουν έστω και έναν ψηφοφόρο των εν λόγω αποκομμάτων! Ακόμα και έτσι όμως η Rass αναγκάζεται να παραδεχθεί πως η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη.

Παράλληλα, δόθηκε στην δημοσιότητα και η δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Εκεί τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 25,3%
ΝΔ 24,8%
Χρυσή Αυγή 9,9%
ΑΝΕΛ 6%
ΠΑΣΟΚ 5,7%
ΚΚΕ 4,7%
ΔΗΜΑΡ 3,8%

Είναι ξεκάθαρο πως οι εν λόγω δημοσκόποι, αφού παραδέχονται οδυνηρά πως η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει διαρκώς, ιδιαίτερα μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις, δίνουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο το κωμικό 9,9%, μην θέλοντας να παραδεχθούν τα διψήφια ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών. Για τα ποσοστά των άλλων αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχολιασμό.

Τα ξέρουν πολύ καλύτερα οι επιτελείς των κομματικών γραφείων που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την οργή και την αποδοκιμασία του ελληνικού λαού. Εμείς γνωρίζουμε καλά την αποδοχή και την απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και πως αυτήν την περίοδο μετά τον βρώμικο πόλεμο ο Λαϊκός Σύνδεσμος καλπάζει προς την πρωτιά!

Το έγκυρο defencenet σχολίασε σκωπτικά τις τελευταίες έρευνες: Δημοσκοπήσεις για γέλια και για κλάματα – Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Μια δημοσκόπηση της RASS που προσφέρει άφθονο γέλιο, όπως και οι περισσότερες δημοσκοπήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας δημοσιεύεται αύριο στον Τύπο της Κυριακής.Σύμφωνα με αυτή την δημοσκόπηση, η ΝΔ έχει προβάδισμα 1,6% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην απόλυτη πρόθεση ψήφου και η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει μόλις… 6,2%, ενώ το ΚΚΕ έχει περάσει στην τέταρτη θέση με 5,8% και ακολουθούν οι ΑΝΕΛ με 4,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,6%, η ΔΗΜΑΡ με 3,1%, οι Οικολόγοι/Πράσινοι με 1,5% και ο ΛΑΟΣ με 1,3%.

Πώς γίνεται σε όλες τις ελεύθερες διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, ακόμα και με σταθμισμένο δείγμα η ΝΔ να είναι τρίτο κόμμα και στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις να είναι πρώτο κόμμα, αυτό είναι ένα ερωτημα… Η ΝΔ προηγείται και στην παράσταση νίκης στη δημοσκόπηση της Rass με 52,2% έναντι 41,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός από το 49,2% ενώ το 33% θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα ως καταλληλότερο για την πρωθυπουργία.

Τέλος η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με αυτή την δημοσκόπηση, το 55,5% ζητά από την κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ενώ το 41,9% επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Αλίμονο! Την αγαπούν τόσο πολύ αυτή την κυβέρνηση το 55.5% των Ελλήνων που δεν θέλουν να την αποχωριστούν! Kάπως πιο σοβαρή, αλλά και πάλι απέχει μίλια από τις πραγματικές προθέσεις των ψηφοφόρων που καταγράφονται στο σύνολο των δημοσκοπήσεων που μπορούν να ψηφίσουν ελεύθερα οι πολίτες και χωρίς τον φόβο να τους κτυπήσει την πόρτα η … αντιτρομοκρατική και να τους συλλάβει για “υπεράσπιση εγκληματικής οράνωσης” διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,3% έναντι 24,8% της ΝΔ και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 9,9%, το ΠΑΣΟΚ με 5,7%, οι ΑΝΕΛ με 6%, το ΚΚΕ με 4,7%, η ΔΗΜΑΡ με 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,9% και η Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου 1,2%. Καταλληλότερος για την πρωθυπουργία θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 34% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 27%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-anebainei-akoma-kai-stis-dhmoskophseis-tou-mpompola#ixzz2kqQXj2hE

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ακόμα και στις δημοσκοπήσεις του Αναστασιάδη και του Μπόμπολα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.