Η Χρυσή Αυγή, ο κομμουνιστής Νεφελούδης και η «γενιά του Πολυτεχνείου»

Η Χρυσή Αυγή, ο κομμουνιστής Νεφελούδης και η «γενιά του Πολυτεχνείου»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μέγα θέμα δημιουργήθηκε με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Νεφελούδη, για την κάθοδο των «τανκς» -όπως χαρακτήρισε τα τρακτέρ των αγροτών- στην Αθήνα, υποκινούμενα τάχα από τους «υπόδικους» -όπως χαρακτηρίζει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής:

«Όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει την μάχη της προόδου με την αντίδραση στην Ελλάδα του σήμερα. Από την άλλη ακούω τους αγρότες να ζητούν 30000€ αφορολόγητα, να αποσυρθεί ό,τι δεν τους βολεύει και να βλέπω δίπλα τους κοτσωνάτους τους υπόδικους και αυτούς να χαίρονται χωρίς να καταλαβαίνουν, την ξεφτίλα του πράγματος και που τους οδηγούν. Θα έρθουν λέει με τα τανκς (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες με τους εκβιασμούς και την αδιαλλαξία. Καλώς να έρθουν…».

Και βέβαια, ο κομμουνιστής Νεφελούδης («πάππου προς πάππου», τυγχάνει ανεψιός του παλιού βουλευτή του ΚΚΕ Βασίλη Νεφελούδη…), δεν είναι κανένας τυχαίος, αλλά μέγας… πολυτεχνίτης. Ιδού το βιογραφικό του:

«Η εμπλοκή μου με την πολιτική στον χώρο, πάντα, της ανανεωτικής αριστεράς, ξεκινά από τα χρόνια της χούντας, όταν μαθητής, ακόμα, οργανώθηκα στο ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ, τη νεολαία του ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. Ως φοιτητής της ΑΣΟΕΕ και πρόεδρος της Φοιτητικής Επιτροπής Αγώνα, συμμετείχα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και γι αυτό εξορίστηκα σε ηλικία 19 χρονών στην Γυάρο. Είμαι μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Φυλακισμένων και Εκτοπισμένων Αντιστασιακών της περιόδου 67-74…».

Έχει κανείς αντίρρηση σ’ αυτό που λέμε τόσα χρόνια, ότι η διαβόητη «Γενιά του Πολυτεχνείου» είναι η πηγή της δυστυχίας μας;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-o-kommounisths-nefeloudhs-kai-h-genia-tou-polutechneiou#ixzz3zhoI6RYc

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή, ο κομμουνιστής Νεφελούδης και η «γενιά του Πολυτεχνείου»

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.