Η Χρυσή Αυγή στον εορτασμό των Θεοφανείων των Γνήσιων Ορθοδόξων Χριστιανών

Η Χρυσή Αυγή στον εορτασμό των Θεοφανείων των Γνήσιων Ορθοδόξων Χριστιανών

Την Παρασκευή 19/01/18 κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, τον συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο και τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε., Σωτήρη Δεβελέκο, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Άγιου Ανδρέα και έπειτα στον εορτασμό των Θεοφανείων στην προβλήτα της Δραπετσώνας, αποδεχόμενοι την πρόσκληση των Γ.Ο.Χ. (Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών).

Όχι από τυπικότητα, άλλα από βαθιά αίσθηση ιερού καθήκοντος σε καιρούς σκοτεινούς, η Χρυσή Αυγή βλέπει πως η Θρησκεία είναι αναμφισβήτητα ένας από τους βασικότερους πυλώνες του ένδοξου Έθνους μας και αποτελεί τον μοναδικό πολιτικό φορέα του τόπου ο οποίος τιμά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του Ελληνικού Γένους.

Στην εορτασμό των Θεοφανείων και του αγιασμού των υδάτων από τους Γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανούς στην παραλία του Βόλου συμμετείχε ο Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-musthrio-twn-theofaniwn-twn-gnhsiwn-orthodojwn-christianw#ixzz54duwDPWV

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή στον εορτασμό των Θεοφανείων των Γνήσιων Ορθοδόξων Χριστιανών

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.