Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των δύο Ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ

Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των δύο Ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ

Οι συκοφάντες και λασπολόγοι των ΜΜΕ δεν σεβάστηκαν ούτε την ιερή μνήμη των Ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ που δολοφονήθηκαν από πάνοπλους γεωργιανούς εγκληματίες στο Ρέντη. Χρησιμοποίησαν το μνημόσυνο των 2 παιδιών για να κάνουν πολιτική σπέκουλα και να διαδώσουν ψευδώς ότι οι βουλευτές μας… δεν έγιναν δεκτοί στον χώρο.

Για την αποκατάσταση της Αλήθειας και στο φετινό μνημόσυνο – όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια – εκπροσώπησαν την Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφήνοντας λίγα άνθη στο σημείο της διπλής δολοφονίας των δύο Ελλήνων Αστυνομικών.

Πολύ αργότερα διέρρευσε ότι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει εντολή στον Ιερέα να μην ξεκινήσει την τελετή αν ήταν παρόντες οι βουλευτές μας, αλλά και ένστολοι Αξιωματικοί. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για μία τεράστια αθλιότητα, την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα.

Η Χρυσή Αυγή είχε αποφασίσει συνειδητά να απέχει από την κομματική καπηλεία του τραγικού γεγονότος.

Δεν μας έκανε καμία εντύπωση που για πρώτη φορά φέτος (λόγω προεκλογικής περιόδου) εμφανίστηκαν στον χώρο ψηφοθήρες εκπρόσωποι κομμάτων και δημάρχων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-bouleutes-ths-chrushs-aughs-sto-mnhmosuno-twn-duo-hrwwn-ths-omadas-dias#ixzz2ukIRptK4

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των δύο Ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.