Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γιούχαραν Βούλτεψη και Δήμα – Αποθέωσαν την αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου οι Βορειοηπειρώτες

Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής έδωσαν δυναμικό παρόν σήμερα στους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αθηνών για την τέλεση δοξολογίας προς τιμήν των Ηρώων του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα.

Η άφιξη της αντιπροσωπείας μας συνοδεύτηκε από έντονα χειροκροτήματα εκ μέρους των συγκεντρωμένων. Οι εγκάθετοι της ΝΔ διοργανωτές παρέλειψαν εσκεμμένα να αναγγείλουν την παρουσία των βουλευτών μας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου στον Ιερό Ναό. Τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη κατά την έξοδο των “επισήμων”  από την πύλη της οδού Σκουφά.

Όλος ο συγκεντρωμένος κόσμος αποδοκίμασε εν χορώ τα κομματόσκυλα του μνημονίου. Η Βούλτεψη της ΝΔ και ο Δήμας του ΠΑΣΟΚ τα άκουσαν για τα καλά. Το σύνθημα “Αλήτες, προδότες, πολιτικοί” και “Αλήτη, προδότη, Σαμαρά” δονούσε την ατμόσφαιρα”. Κατά την πορεία προς τον Άγνωστο Στρατιώτη επικράτησε εθνικιστικός παλμός και κυριάρχησε το σύνθημα “Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!”. Κατά τις καταθέσεις στεφάνων οι μνημονιακοί βουλευτές αποδοκιμάστηκαν ακόμα πιο έντονα.

Μάλιστα, κατόπιν αιτήματος της Βούλτεψη δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους. Κατέθεσαν δηλαδή στεφάνι σαν τους κλέφτες για να μην τους καταλάβει ο κόσμος, που τελικά τους κατάλαβε και δεν γλίτωσαν το κράξιμο.

Αμέσως μετά, όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στάθηκε προσοχή μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Η απόλυτη αποδοχή των εθνικών αγώνων της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες πολίτες φάνηκε για μία ακόμη φορά με τον πιο όμορφο τρόπο. Στο τέλος της τελετής όλοι οι συγκεντρωμένοι ψάλλαμε με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!

Εντός της επόμενης ώρας θα δημοσιεύσουμε αποκλειστικό τηλεοπτικό υλικό από την σημερινή εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-epeteio-autonomias-ths-boreiou-hpeirou-fwtoreporta#ixzz2tVZTie7n

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.