Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του Μακεδονικού αγώνα σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη – Απούσα η κυβέρνηση!

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του Μακεδονικού αγώνα σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη - Απούσα η κυβέρνηση!

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Σερρών η επίσημη εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο αντιπεριφέρειας Σερρών, συναγωνιστή Νικήτα Σιώη, παραβρέθηκε στην ως άνω εκδήλωση και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Το αξιοσημείωτο και ενδεικτικό της απόλυτης εθνικής κατρακύλας που επιβάλλεται από την Χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου είναι ότι δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση κανένας εκπρόσωπος του «συνταγματικού τόξου».

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως ενώ υπήρχε ένα στεφάνι για τον – άφαντο τελικά – εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, αυτό τελικά «περίσσεψε» και δεν κατατέθηκε.

Θεσσαλονίκη- Η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση για την ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού αγώνα 

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού αγώνα, με Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ’ Σ.Σ.

Παρόντες στις εκδηλώσεις αυτές, που να σημειωθεί θάφτηκαν επιμελώς από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης, ήταν ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, καθώς και το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης.

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος. Η απαξίωση των μνημονιακών δυνάμεων έναντι των Ηρώων του Έθνους φάνηκε άλλη μια φορά από το γεγονός ότι στην κατάθεση στεφάνων δεν παραβρέθηκε κανένας εκπρόσωπος του αντιπροέδρου της μνημονιακής χούντας, παρόλο που υπήρχε σχετικό στεφάνι, και το κατέθεσε τελικά ο τελετάρχης της εκδήλωσης!

xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-t.o.-serrwn-timhse-tous-hrwes-tou-makedonikou-agwna-apousa-h-epishmh-poli#ixzz3GuPen9Vm

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του Μακεδονικού αγώνα σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη – Απούσα η κυβέρνηση!

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.