Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στα Τραπέζια Νικόκλειας Σερρών

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στα Τραπέζια Νικόκλειας Σερρών

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε τελετή μνήμης για τα θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών στη θέση Τραπέζια της Νικόκλειας νομού Σερρών. Η Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής έδωσε βροντερό παρόν στην εκδήλωση με πολυμελές κλιμάκιο, καταθέτοντας και στεφάνι. Οι κάτοικοι της περιοχής και οι συγγενείς των θυμάτων για ακόμα μια φορά υποδέχτηκαν με θέρμη το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με τις παραινέσεις για συνέχιση του αγώνα να είναι αδιάκοπες. Αντίθετα, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης ώστε να προφυλαχθούν οι βουλευτές της μνημονιακής χούντας από την μήνη του απλού κόσμου.

Οι 180 άοπλοι χωρικοί συνελήφθησαν από τους ΕΛΑΣιτες και μετά από απάνθρωπα βασανιστήρια ημερών, σφαγιάσθηκαν την 21η Νοεμβρίου 1944. Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες των συγγενών των θυμάτων, σύμφωνα με τους οποίους όταν μετά τις εκτελέσεις έψαξαν να βρουν τους αγαπημένους τους, ήρθαν αντιμέτωποι με τις προσβολές, τη χλεύη και την κοροϊδία των κομμουνιστών. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, για μήνες οι συγγενείς των θυμάτων περιπαίζονταν από τους ΕΛΑΣιτες, που τους έλεγαν ότι τα θύματα δήθεν κρατούνταν σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας.

Οι Σερραίοι έχουν πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος στις συμμορίες των ορφανών του Στάλιν, με πολλές χιλιάδες νεκρούς. «Κάποιοι» προσπαθούν να κάνουν τους χιλιάδες άμαχους σφαγιασθέντες να ξεχαστούν, διαστρεβλώνοντας την ιστορία ασύστολα και χαρακτηρίζοντας τις επετείους «γιορτές μίσους», ενώ παράλληλα γιορτάζουν μια στημένη φιέστα με κατασκευασμένα «θύματα». Η Χρυσή Αυγή θα δίνει πάντα το παρόν στις εκδηλώσεις μνήμης, καθώς έχουμε ιερό καθήκον να κρατήσουμε τη μνήμη των θυμάτων ζωντανή, μεταλαμπαδεύοντας την πραγματική εξιστόρηση των γεγονότων στις επόμενες γενιές.

Τ.Ο. Σερρών, Ραιδεστού 1, 1ος όροφος
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-ta-thumata-ths-kommounistikhs-thhriwdias-sta-trapezia#ixzz2lD6WwSiO

Comments Off on Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στα Τραπέζια Νικόκλειας Σερρών

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.