Θέατρο πάλι μεταξύ τρόικας και μνημονιακής συγκυβέρνησης για να έρθουν νέα αιματηρά μέτρα

Θέατρο πάλι μεταξύ τρόικας και μνημονιακής συγκυβέρνησης για να έρθουν νέα αιματηρά μέτρα

Δεν έρχονται οι δανειστές – Η ώρα των εκβιασμών έφτασε. Το Reuters ανέφερε πριν από λίγο ότι η Τρόικα ακύρωσε την άφιξη της στην Αθήνα. Προφανώς θέλουν να επιβάλουν με τους γνωστούς εκβιασμούς τους νέα μέτρα και απολύσεις.

Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση είναι σε επαφή με την τρόικα για να βρεθεί η πιο πρόσφορη ημερομηνία επιστροφής της, προκειμένου ως το τέλος του έτους να έχουν ολοκληρωθεί τόσο οι προαπαιτούμενες δράσεις, όσο και η τρέχουσα επισκόπηση (review) του προγράμματος.

Η εξέλιξη ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη. Φάνηκε από την τηλεδιάσκεψη που είχε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Όλι Ρεν, τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τον εκπρόσωπο του Ταμείου στην τρόικα, Πολ Τόμσεν. Το μήνυμα ήταν ένα: πρέπει να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις. Δηλαδή, “τρέξτε!”.

Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την ανεργία και τη φτώχεια, η μνημονιακή συγκυβέρνηση είναι έτοιμη να συμφωνήσει με την τρόικα για τον ερχομό νέων αιματηρών μέτρων. Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει την πάγια θέση της πως μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να πέσει η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-theatro-metaju-troikas-kai-mnhmoniakhs-sugkubernhshs#ixzz2m5RPuLEQ

Comments Off on Θέατρο πάλι μεταξύ τρόικας και μνημονιακής συγκυβέρνησης για να έρθουν νέα αιματηρά μέτρα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.