ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΨΑΡΑΣ (ΜΕ ΕΝΑ Ρ ΛΟΓΩ ΧΑΖΟ-ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΗΤΑΝ… ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

b27a3de8-4a44-4de6-aa33-0a74ecd54ba1-2

Ζαλισμένος και εξευτελισμένος μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ότι το Υπουργείο Εξωτερικών του 4ου Γερμανικού Ράιχ της φράου Μέρκελ χρηματοδότησε συκοφαντικό πόνημά του κατά της Χρυσής Αυγής, ο… φον Δημητράκης Ψαράς αμύνεται δια της… επιθέσεως. Επειδή δε έχει πει πολλά παραμύθια κατά της Χρυσής Αυγής, δε διστάζει καθόλου να πει κι άλλο ένα. Έτσι, «ανακάλυψε» ότι οι σύντροφοί του (υπό την ευρεία έννοια βεβαίως) που κατέκαψαν, έσπασαν, λήστεψαν και πλιατσικολόγησαν στο Κερατσίνι –στη μνήμη του Παύλου Φύσσα-, τελικά δεν ήταν σύντροφοι αναρχοκομμουνιστές, αλλά… χρυσαυγίτες μεταμφιεσμένοι σε αναρχοκομμουνιστές! Oh, ja (που θα ’λεγε και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών που ενέκρινε τη χρηματοδότηση του βιβλίου του…)! Ιδού η νέα… συγκλονιστική αποκάλυψη:

«Και φέτος, σιγά μη φοβηθούμε…

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής αναγνώρισαν γνωστό χρυσαυγίτη του Κερατσινίου να κινείται ανάμεσα στην ομάδα των ατόμων με τα καλυμμένα πρόσωπα που προκάλεσαν ζημιές στο ΚΕΠ, φορώντας ανάλογη με αυτούς αμφίεση».

(ΥΓ): Η ζαλάδα και η μανία εκδικήσεως, δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για μια προβοκάτσια (έστω και της πλάκας…) φον Δημητράκη. Διότι, πως αναγνώρισαν τον «γνωστό χρυσαυγίτη του Κερατσινίου» οι «κάτοικοι της περιοχής», αφού είχε «καλυμμένο πρόσωπο»; Μη βιάζεσαι, λοιπόν, και μη λυσσάς σύντροφε φον Δημητράκη, γιατί κάνεις όλο… γκάφες και εκτίθεσαι!

πηγή

Comments Off on ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΨΑΡΑΣ (ΜΕ ΕΝΑ Ρ ΛΟΓΩ ΧΑΖΟ-ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΗΤΑΝ… ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.