Θολές οι χειροπέδες για τον Λιγνάδη στα κανάλια, για τον Μιχαλολιάκο όχι!

Το τεκμήριο της αθωότητος φαίνεται πως λειτουργεί άψογα για τον Λιγνάδη με τις γνωστές στενές σχέσεις και φιλίες με πολιτικά πρόσωπα καθώς και με περσόνες της ολιγαρχίας. Μέσα στα πλαίσια αυτά βλέπουμε στα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών να θολώνουν την εικόνα του με τις χειροπέδες. Αντίθετα, έδειχναν πολύ καθαρά τις χειροπέδες στα χέρια του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου αρχηγού πολιτικού κόμματος και βουλευτή και μάλιστα όλα τα κανάλια χωρίς εξαίρεση…

Η υπόθεση Λιγνάδη τον οποίον με στοργή αγκάλιαζε επί δεκαετίες όλο το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο δείχνει καθαρά πόσο διεφθραμένο και σάπιο είναι το καθεστώς σε αυτή τη χώρα. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να μιλήσουν για τεκμήριο της αθωότητας του Λιγνάδη και η Σακελλαροπούλου, που πριν την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε κάνει δηλώσεις για την καταδίκη της! 

Ευχόμαστε η υπόθεση Λιγνάδη να ξυπνήσει επιτέλους κάποιους από τους συμπατριώτες μας και να καταλάβουν την σημασία που είχε το σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: “Γκρεμίστε την δικτατορία των διεφθαρμένων”.

Η απάντησή μας στο δικό τους “δεν είναι αθώοι” είναι: “Είστε όλοι ένοχοι”

Comments Off on Θολές οι χειροπέδες για τον Λιγνάδη στα κανάλια, για τον Μιχαλολιάκο όχι!

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.