ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 84ΧΡΟΝΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ

dolo

Ένας ακόμα ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος Έλληνας προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των δολοφονηθέντων από τις συμμορίες των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», που λυμαίνονται τη χώρα της «ανομίας παντού»!

Πρόκειται για έναν 84χρονο, ο οποίος αναζητούνταν από 11.6.2013, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνιση του από συγγενικό του πρόσωπο. Οι δολοφόνοι του συνελήφθησαν και πρόκειται για έναν 23χρονο από τη Βουλγαρία κι έναν 36χρονο από την Αλβανία.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, οι δράστες αφού δολοφόνησαν με χτύπημα στο κεφάλι τον 84χρονο Έλληνα μετέφεραν τη σορό του με το όχημα του, στην περιοχή «Νταμάρι» Χιλιομοδίου Κορινθίας, όπου την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και την έκαψαν εντός ημιτελούς οικίας, για να εξαφανίσουν τα ίχνη του. Στη συνέχεια, μετέφεραν στη θέση «Ρυτό» Κορινθίας το όχημα του 84χρονου και το κατακρήμνισαν σε χαράδρα. Το όχημα εντοπίστηκε την 8.11.2013 από αστυνομικούς.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

πηγή

Comments Off on ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 84ΧΡΟΝΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.