Ισραηλινοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ μητέρα και το παιδί της στην Ραμάλα!

Ισραηλινοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ μητέρα και το παιδί της στην Ραμάλα!

Νέα «ανδραγαθήματα» των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Συγκεκριμένα, ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν και σκότωσαν μια Παλαιστίνια γυναίκα και το παιδί της με την κατηγορία ότι η γυναίκα κρατούσε ένα μαχαίρι στο χέρι της. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε στρατόπεδο στη Ραμάλα της Δυτικής Οχθης.

Ο ισραηλινός αστυνομικός Luba al-Samri είπε ότι οι δύο ύποπτοι, ένας νεαρός άνδρας και μια νεαρή γυναίκα, πλησίασαν απειλητικά μέσα στο στρατόπεδο συνοριοφύλακες. Η γυναίκα κρατούσε μαχαίρι. Σύμφωνα πάντα με τον αστυνομικό οι φύλακες διέταξαν τους υπόπτους να σταματήσουν και αμέσως μετά άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει πως οι αξιωματικοί πυροβόλησαν περισσότερες από 15 φορές το σώμα της γυναίκας μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι νεκρή. Μάρτυρες λένε ότι ένα αγόρι πλησίασε τη γυναίκα, αφού είχε πέσει νεκρή. Την ίδια τύχη είχε δευτερόλεπτα αργότερα και το παιδί.

Η εικόνα με τα δύο πτώματα στο φυλάκιο είναι συγκλονιστική. Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι το παιδί πέθανε μετά τη μάνα.

Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος είπε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις αρνήθηκαν στη γυναίκα να έχει πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, καθώς το παιδί αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Άλλη μια περίπτωση, δηλαδή, «ανδρείας» των Ισραηλινών σε βάρος γυναικόπαιδων, η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κράτος ρατσιστικό, το οποίο δεν διστάζει να δολοφονεί εν ψυχρώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/israhlinoi-dolofonhsan-mhtera-kai-to-paidi-ths-sthn-ramala#ixzz47A8PBHLG

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/israhlinoi-dolofonhsan-mhtera-kai-to-paidi-ths-sthn-ramala#ixzz47A83Q7rL

Comments Off on Ισραηλινοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ μητέρα και το παιδί της στην Ραμάλα!

Filed under Διεθνή

Comments are closed.