Κήρυγμα Σουλτς εναντίον της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά το διπλό φονικό

samarassch__article

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης, είχε κάνει τα αποκαλυπτήρια της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, κάνοντας ευθέως λόγο για ξένες δυνάμεις που την επέβαλλαν. Σε αυτές τις αποκαλύψεις ο κ. Ρουπακιώτης είχε συμπεριλάβει την Κομισιόν και τις αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις. Και τώρα, λίγες μέρες μετά το διπλό φονικό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και αφότου ανεχτήκαμε τις εμετικές πολιτικάντικες δηλώσεις των εν Ελλάδι πολιτικών και των δημοσιογραφικών φερεφώνων τους, έχουμε και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, να κάνει ομιλία, στην οποία επέλεξε την περίσταση για να μιλήσει εναντίον …του Εθνικισμού.

Συγκεκριμένα είπε: «Γι’ αυτό φυλαχθείτε από τους ακραίους εθνικιστές. Οι ακραίοι εθνικιστές ένα μόνο πράγμα έχουν στο μυαλό τους: να επιβληθούν δια της βίας. Αυτό ισχύει και για τα δύο πολιτικά φάσματα, τη Δεξιά και την Αριστερά. Η δολοφονία πολιτικών αντιπάλων είναι λάθος. Η βία δημιουργεί μόνο νέα βία και δεν επιλύει κανένα πρόβλημα»

Το μήνυμα που έλαβε δηλαδή ο Σούλτς από το διπλό αυτό ειδεχθές έγκλημα είναι ότι οι «ακραίοι εθνικιστές» θέλουν να επιβληθούν δια της βίας και ότι οι νέοι πρέπει να προφυλαχθούν από τον εθνικισμό. Αλήθεια, εφόσον για τον Σούλτς ο Εθνικισμός είναι το πρόβλημα, τι έχει να πει για τους χιλιάδες νεκρούς του μνημονίου ή τους επίσης χιλιάδες νεκρούς της παγκοσμιοποίησης που αυτός υπηρετεί; Ή μήπως θεωρεί πως η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών ή ακόμα και το γεγονός ότι οι πολιτικές του μνημονίου έχουν οδηγήσει εκατομμύρια Ελλήνων στην πείνα και την ανέχεια δεν είναι βία;

Αντιλαμβανόμαστε την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την συστηματική επίθεση εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός. Αντιλαμβανόμαστε την εχθρότητα που νιώθουν για τους πρεσβευτές της αληθείας, αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα και την Ευρώπη στην σημερινή κατάντια. Όμως είναι σαν να γελάει η Ιστορία όταν αυτά τα λόγια λέγονται σε εκδήλωση της Ελληνογερμανικής Αγωγής με ομιλητή τον Μάρτιν Σούλτς, την Μαρία Δαμανάκη και συντονιστή τον Πρετεντέρη. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/khrugma-soults-enantion-ths-chrushs-aughs-amesws-meta-to-diplo-foniko#ixzz2jn0dZ3A4

Comments Off on Κήρυγμα Σουλτς εναντίον της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά το διπλό φονικό

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.