Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος: “Covid-19: Ένα Διεθνές Σήριαλ Τρομολαγνείας;”

Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος: “Covid-19: Ένα Διεθνές Σήριαλ Τρομολαγνείας;”

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο θέμα της επιδημίας και των μέτρων που ελήφθησαν έχει εξ αρχής ξεκάθαρη θέση. Έχει καταγγείλει τον χυδαίο πολιτικό χειρισμό του ζητήματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και έχει επισημάνει ότι παίζεται πολιτικό θέατρο κι όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, κι ότι με τα μέτρα αυτά οδηγείται η χώρα σε οικονομική καταστροφή.

Και βεβαίως, είναι πολύ περισσότεροι οι νεκροί από άλλες ασθένειες από όσους πεθαίνουν από τον κορωνοϊό, που οι περισσότεροι από αυτούς δεν πεθαίνουν από τον κορωνοϊό. Σας παραθέτουμε σχετικά επί του θέματος ένα κείμενο. Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος:

“…Εάν συνεχίσουμε όπως πάμε, τελικά ΟΛΟΙ θα πιστέψουμε ότι το 2020 ΔΕΝ πέθανε σε ολάκερο τον πλανήτη ΚΑΝΕΙΣ παρά μόνο όσοι διαπιστώθηκαν ως «κρούσματα κορονοϊού!!!»

Σαφώς ο covid-19 σκοτώνει συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα άτομα μεγάλης ηλικίας που χαρακτηρίζονται και από1, 2 ή και 3 ‘υποκείμενα νοσήματα’. Σκοτώνει και νεότερης ηλικίας άτομα αλλά σε πολύ πιο χαμηλούς αριθμούς.

Από τις αρχές του 2020 μέχρι και σήμερα τα Διεθνή ΜΜΕ και μαζί και τα ελληνικά (αυτά που χαρακτήρισα προ- πολλού ως ‘Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού’) έχουν αποδυθεί σε μία ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ καμπάνια τρομολαγνείας με το θέμα τον covid-19 ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά στην Κίνα και στην συνέχεια εξελίχθηκε σε παγκόσμια πανδημία …

Από τις 31 Δεκεμβρίου, 2019 και μέχρι την 19 Αυγούστου, 2020 έχουν καταγραφεί διεθνώς 22,151,281 κρούσματα συνανθρώπων μας με covid-19 και 781,123 θάνατοι.

Τους τελευταίους 7 μήνες τα ‘ΜΜΕ’ σε Διεθνή κλίμακα ΔΕΝ έπαψαν να αναφέρουν κάθε άλλη αιτία θανάτων συνανθρώπων μας σε όλη τη γη και δεν μας πληροφορούν για αριθμούς θανάτων από άλλες παθολογίες και αιτίες (π.χ., καρκίνους, καρδιοπάθειες, κ.λπ.) παρά μόνο αριθμούς κρουσμάτων και αριθμούς θανάτων από τον covid-19!!!…

Δεν θα ήταν λογικό και χρήσιμο να μαθαίνουμε πόσοι συνάνθρωποί μας σε όλο τον Πλανήτη έχουν χάσει τη ζωή τους τους τελευταίους 7 μήνες από άλλων ειδών λοιμώξεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και προγενέστερες μορφές “κορονοιού;”

Εάν συνεχιστεί σε διεθνές επίπεδο αυτή η εμμονή αναφοράς θανάτων από τον covid-19 κινδυνεύουμε να πιστέψουμε ότι εδώ και 7 μήνες ΚΑΝΕΙΣ σε όλο τον πλανήτη ΔΕΝ πέθανε από ασθένειες άλλων μορφών.

Ελπίζω, πάντως, καθώς τελειώνει το καλοκαίρι στο Δυτικό ημισφαίριο και αρχίζει ο χειμώνας στο Ανατολικό τα Διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ να αρχίσουν να μας λένε ΠΟΣΟΙ συνάνθρωποί θα χάσουν τη ζωή τους επειδή τα βεβαρυμμένα από κρούσματα covid-19 Εθνικά ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ υγείας από άκρο σε άκρο του πλανήτη ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ  τεράστιους αριθμούς συνανθρώπων μας που χρειάζονταν θεραπεία για καρκίνους, καρδιοπάθειες, αιμοκάθαρση, και λοιπές παθήσεις να ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ την αναγκαία θεραπεία.

Και φυσικά καθώς οι Οικονομίες όχι μόνο των Κρατών που συγκαταλέγονται στους αποκαλούμενους G-20 (19 Κράτη και η Ε.Ε.) και των υπολοίπων Εθνών που κλονίσθηκαν  από τα lockdown της πανδημίας του covid-19, ελπίζω τα ελληνικά και Διεθνή ΜΜΕ να μας δίνουν χωρίς λογοκρισία τα στατιστικά στοιχεία για αμέτρητα εκατομμύρια συνανθρώπων μας που θα μείνουν χωρίς εισόδημα εξαιτίας της ανεργίας που προκάλεσε η επιδημία…”

Comments Off on Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος: “Covid-19: Ένα Διεθνές Σήριαλ Τρομολαγνείας;”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.