Καθηγητής της… υγειονομικής ορθότητας: Οι νέοι περιορισμοί θα κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο!

Το παραμύθι των Κούληδων λέει πως τα νέα περιοριστικά –και άκρως καταστροφικά!- μέτρα που άρχονται από σήμερα θα ισχύσουν για έναν μήνα. Και μετά… βλέποντας και κάνοντας.

Όπως έχουμε επισημάνει εξ’ αρχής, πρόκειται για «ιστορία για αγρίους», για να δεχτεί ο κοσμάκης τα μέτρα αδιαμαρτύρητα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον –εγνωσμένης… υγειονομικής ορθότητας!- καθηγητή Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Μανώλη Δερμιτζάκη, τα μέτρα θα ισχύσουν τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Με κουτοπόνηρο τρόπο, ο εκλεκτός της χούντας Μητσοτάκη και των φερεφώνων της, άφησε ένα… παράθυρο ανοιχτό για τα Χριστούγεννα: «Ίσως με ένα διάλειμμα μια, δύο ημέρες τα Χριστούγεννα, για να καταλάβει ο κόσμος τις γιορτές».

Αυτό αποκλείεται βεβαίως, γιατί μία από τις υποσχέσεις του Μητσοτάκη στους διεθνείς του αφέντες, είναι ότι μετά το Πάσχα θα καταργήσει και τα Χριστούγεννα! Πράγμα που όπως τους τόνισε, μόνο αυτός μπορεί να «πετύχει», καθώς αν ήταν στην εξουσία ο Τσίπρας δε θα διανοείτο καν να κλείσει τις εκκλησίες μέσα στις Άγιες Μέρες, για ευνόητους λόγους!

Και βέβαια, ούτε τον Φεβρουάριο θα τελειώσει ο εφιάλτης. Μάιο και βλέπουμε!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ 

Comments Off on Καθηγητής της… υγειονομικής ορθότητας: Οι νέοι περιορισμοί θα κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.