«Καθημερινή»: Στηρίξτε Καμίνη γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

«Καθημερινή»: Στηρίξτε Καμίνη γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Η δυναμική της Χρυσής Αυγής και οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθηναίων έχουν προκαλέσει βαθύτατους τριγμούς στους πολιτικούς απατεώνες και τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του αντισυνταγματικού τόξου. Χαρακτηριστικό δείγμα των ανωτέρω, το άρθρο του Άγγελου Στάγκου στην «Καθημερινή», όπου δίχως περιστροφές καλεί σε συστράτευση όλων των κομμάτων αριστεράς και ψοφοδεξιάς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απειλή του υποψηφίου του Λαϊκού Συνδέσμου, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Αφού προχωρά σε έναν διθυραμβικό απολογισμό της θητείας Καμίνη (αποδεικνύοντας πως οι ψοφοδεξιοί της συντήρησης είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα ούτως ώστε να αποτρέψουν την ανάληψη της ηγεσίας του Δήμου από τους Εθνικιστές), ο αρθρογράφος επαινεί το πολιτικό πουλέν του Τζέφρυ Παπανδρέου: «Ο Γιώργος Καμίνης πήρε στα χέρια του έναν δήμο με τεράστια προβλήματα και ένα δημοτικό συμβούλιο που αρχίζει με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τελειώνει στη «Χρυσή Αυγή», τουτέστιν δυσκολότερα χειρίσιμο από τη σημερινή Βουλή, που όλοι ξέρουμε ποια εικόνα παρουσιάζει». Αναμφίβολα, οι ψοφοδεξιοί δεν θα είχαν κανέναν δισταγμό να αναδείξουν τον λαθροδήμαρχο της αριστεράς σε Έλληνα Σαρλ ντε Γκωλ!

Και μετά από την αποθέωση, εισέρχεται στο δια ταύτα: «ωστόσο, στην πρώτη θητεία του ο Γιώργος Καμίνης κατόρθωσε να βελτιώσει την εικόνα της πόλης από πλευράς καθαριότητας και να ορθώσει με περισσή αξιοπρέπεια το ανάστημά του απέναντι στον λαϊκισμό, αλλά και στις ναζιστικές μεθόδους της «Χρυσής Αυγής».Ακόμη και το γκετοποιημένο κέντρο «καθάρισε» σε έναν βαθμό, με τη δραστηριοποίηση βεβαίως της Αστυνομίας, αλλά και χάρις στις δικές του πιέσεις. Αυτά μπορούσε, αυτά έκανε σε μία θητεία, και όσοι θεωρούν ότι θα μπορούσαν να γίνουν πολύ περισσότερα, ή λαϊκίζουν συνειδητά, ή αγνοούν την πραγματικότητα», γράφει με περίσσιο θράσος!

Όπου φυσικά «ναζιστικές μέθοδοι της Χρυσής Αυγής» είναι οι μαζικότατες κοινωνικές δράσεις του Κινήματος, με τις διανομές τροφίμων και ρουχισμού, στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας, το δράμα των οποίων αφήνει παγερά αδιάφορους τόσο την αντεθνική κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, όσο και την ηγεσία του δήμου Αθηναίων του λαθροδημάρχου Καμίνη. Ο οποίος λαθροδήμαρχος «όρθωσε με περισσή αξιοπρέπεια το ανάστημά του» με διμοιρίες των ΜΑΤ που απαγόρευσαν παράνομα διανομές τροφίμων στην πλατεία Αττικής και στη Πλατεία Συντάγματος.

Ο αρθρογράφος λησμόνησε να αναφερθεί στην «πάταξη» του λαθρεμπορίου, το οποίο έχει συμβάλλει καίρια στον αφανισμό νόμιμων ελληνικών επιχειρήσεων και στην ανεργία χιλιάδων νέων, επί ημερών Καμίνη. Βεβαίως λησμόνησε σκοπίμως, διότι ο λαθροδήμαρχος όχι μόνο δεν πάταξε, αλλά αντίθετα ενθάρρυνε ποικιλοτρόπως την διόγκωση του φαινομένου.

Στον επίλογό του, ο αρθρογράφος δίνει το στίγμα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης: «Ο Γιώργος Καμίνης δηλώνει ανεξάρτητος. Τα κόμματα όμως θέλουν δήμαρχο με δική τους σφραγίδα, αδιαφορώντας για προσόντα, επιδόσεις και προβλήματα. Αρκεί να είναι «δικός τους», πειθήνιος και εκμεταλλεύσιμος επικοινωνιακά. Δίχως να αντιλαμβάνονται ότι παραμονεύει στη γωνία και η «Χρυσή Αυγή» με υποψήφιο τον Ηλία Κασιδιάρη. Δεν ξέρουμε πώς θα συμπεριφερθούν οι δημότες ψηφοφόροι. Η Αθήνα πάντως έχει δήμαρχο που απέδειξε ότι αξίζει να στηριχθεί»!

Η αλήθεια είναι ότι ο αρθρογράφος γνωρίζει πολύ καλά πως θα συμπεριφερθούν οι δημότες. Δημότες που στερούνται οποιασδήποτε αρωγής Κράτους και Δήμου, στην καταπολέμηση σοβαρότατων ζητημάτων της καθημερινότητας, όπως η εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων, η υποβάθμιση των γειτονιών, ο φόβος και οι καταστροφές που σκορπά η ασυδοσία των αριστερίστικων συμμοριών. Γι’ αυτό οι προσδοκίες των ψοφοδεξιών και των αριστερών συνεταίρων τους θα διαψευστούν.

Οι Αθηναίοι επιθυμούν στιβαρή ηγεσία στον Δήμο, ηγεσία στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και όχι προστάτιδα της εγκληματικής δραστηριότητας των λαθρομεταναστών. Οι Αθηναίοι επιθυμούν την ανάδειξη του ελληνικού μεγαλείου της πρωτεύουσας και όχι την ανέγερση τζαμιών, προκειμένου οι επιτήδειοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των ισλαμιστών ψηφοφόρων τους. Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Κασιδιάρης, είναι η εγγύηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προς τους συμπατριώτες μας της πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kathhmerinh-sthrijte-kaminh-giati-erchetai-h-chrush-augh#ixzz2mR3Te9Za

Comments Off on «Καθημερινή»: Στηρίξτε Καμίνη γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.