Και η “Real News” καρφώνει τον “Μπάμπη” Αθανασίου για επηρεασμό της Δικαιοσύνης

Και η “Real News” καρφώνει τον “Μπάμπη” Αθανασίου για επηρεασμό της Δικαιοσύνης

Ο ύποπτος ρόλος του Χαράλαμπου Αθανασίου, με τις ανήθικες και παράνομες ενέργειες χαλιναγώγησης της Δικαιοσύνης, απασχόλησε μετά την «Εφημερίδα των Συντακτών» και την “Real News”, η οποία αναφερομένη στο πρόσωπό του γράφει τα εξής: «Το ΣτΕ θα κρίνει αντισυνταγματικό όλο το νομοθέτημα (…) Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν θα αναφέρεται στον αριθμό των αδειών», αναφέρατε. Μα η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί. Ξέρετε κάτι παραπάνω; Ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, πάντως, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να τηρείτε έστω τα προσχήματα».

Ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ο Αθανασίου γνωρίζει πολύ καλά από παρεμβάσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης, όταν ως υπάλληλος της κυβέρνησης Σαμαρά συμμετείχε κι αυτός ενεργά στην σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τότε, έχοντας δημιουργήσει την δική του «παράγκα», έπαιρνε τηλέφωνο (!) τους ανακριτές για να τους δώσει κατευθυντήρια γραμμή για την αντιμετώπιση – προφυλάκιση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άλλων Βουλευτών και Στελεχών της.

Σήμερα, «προβλέπει» την απόφαση του ΣτΕ για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών. Απλούστατα, ούτε τότε ούτε τώρα ο Αθανασίου κράτησε κανενός είδους πρόσχημα!

Διαβάστε επίσης: Νέες καταγγελίες σε βάρος του “Μπάμπη” Αθανασίου για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-h-real-news-kataggelei-ton-athanasiou-gia-ephreasmo-ths-dikaiosunhs#ixzz4PRBBT2xn

Comments Off on Και η “Real News” καρφώνει τον “Μπάμπη” Αθανασίου για επηρεασμό της Δικαιοσύνης

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.