Και οι τρομοκράτες χέρι-χέρι με Σαμαρά και Δένδια

Προκήρυξη κατά Χρυσής Αυγής από Μαζιώτη-Ρούπα: Συγχαίρουν την κυβέρνηση για τις συλλήψεις των βουλευτών μας. Είναι η ίδια κυβέρνηση που τους άφησε ελεύθερους…

«Έσπασε» την σιωπή της για άλλη μία φορά το τρομοκρατικό ζεύγος Μαζιώτη – Ρούπα. Παρότι θεωρητικώς διαφεύγουν της δικαιοσύνης δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ορμή να δώσουν τα συγχαρητήρια στην συγκυβέρνηση του Μνημονίου για τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όπως χαρακτηριστικά γράφουν η Χρυσή Αυγή πληρώνει την επιλογή της να παραμείνει πιστή στον αντισυστημικό της αγώνα μετατρεπόμενη σε «παράγοντα περαιτέρω πολιτικής αποσταθεροποίησής του καθεστώτος». Με λίγα λόγια τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα ανάγκαζαν τον Σύριζα να ρίξει τα δήθεν αντιμνημονιακά προσωπεία του και να συνεργαστεί με την ΝΔ σε μία κυβέρνηση που θα έδειχνε σε όλο τον κόσμο την πραγματικότητα για την πολιτική σκηνή της χώρας. Αυτός όπως ακριβώς γράφουν ήταν «βαρύ τίμημα καθώς και οι πιστωτές της χώρας δήλωναν με εκβιαστικό τρόπο σε κάθε ευκαιρία, πως πρωτεύον ζήτημα αυτή την περίοδο είναι η διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας».

Οι δύο τρομοκράτες στην προκήρυξη τους παραδέχονται ότι η όλη ιστορία έγινε κατόπιν πιέσεων από ξένα κέντρα αποφάσεων και αυτό είναι το μοναδικό σημείο, για το οποίο μέμφονται την κυβέρνηση, αφού σύμφωνα με την άποψη τους δεν έπρεπε καν να έχουν ενοχληθεί οι ΗΠΑ, οι εβραϊκές οργανώσεις και η Κομισιόν, αλλά η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει επιβάλει την θέληση τους πριν καν αυτή εκφραστεί. Καταδεικνύουν δε και το τι συνέβη μεταξύ της μη προφυλακίσεως τριών Συναγωνιστών και της προσωρινής κράτησης του Αρχηγού και δύο Βουλευτών του Κινήματός μας. Όπως γράφουν: «Οι πολιτικές πιέσεις από εσωτερικό και εξωτερικό όπως ήταν φυσικό, ήταν τέτοιες που η δικαστική εξουσία εξαναγκάζεται τελικά να προφυλακίσει τον αρχιφασίστα Μιχαλολιάκο και άλλους δυο βουλευτές».

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι οι συγκεκριμένοι δύο είχαν καταδικαστεί σε 50 χρόνια κάθειρξη για τρομοκρατικές επιθέσεις και τους δόθηκε άδεια από το καθεστώς. Μία άδεια που προφανώς εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, αφού αναζητούνται από τότε, στις 15 Ιουνίου του 2012. Το σκανδαλώδες και ύποπτο της υποθέσεως είναι ότι το σημερινό καθεστώς του μνημονίου είναι υπεύθυνο για την απελευθέρωση των δύο τρομοκρατών, οι οποίοι είχαν θεαθεί πέριξ γραφείων μας. Προφανώς υπάρχει σχέδιο χτυπήματος στόχου σχετιζόμενου με την Χρυσή Αυγή, το οποίο συνδέεται με το σχέδιο της ποινικής διώξεως της Χρυσής Αυγής, στα πλαίσια ενός γενικότερου σχεδίου καταπολέμησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματoς. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-oi-tromokrates-cheri-cheri-me-samara-kai-dendia#.UllzrBbic8s#ixzz2hWaKR8wc

Comments Off on Και οι τρομοκράτες χέρι-χέρι με Σαμαρά και Δένδια

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.