Και ο Μαζιώτης πήρε γραμμή τον Σαμαρά: “Μόνο με τα όπλα χτυπιέται η Χρυσή Αυγή”

Και ο Μαζιώτης πήρε γραμμή τον Σαμαρά: “Μόνο με τα όπλα χτυπιέται η Χρυσή Αυγή”

Οι παρακρατικοί που ελευθερώνει η χούντα Σαμαρά απειλούν να δολοφονήσουν και άλλους Χρυσαυγίτες

Οι πασίγνωστοι ακροαριστεροί τρομοκράτες ανέλαβαν, όπως ήταν αναμενόμενο, την ευθύνη για την έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας. Η τρομοκρατική επίθεση είχε διπλό σκοπό πρώτον να αλλάξει η πολιτική επικαιρότητα και να απεμπλακεί η κυβέρνηση από την συγκλονιστική ομολογία Μπαλτάκου και δεύτερον να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα ώστε να μην υπάρξει καμία αντίδραση από λαό κατά την επιθεώρηση της γερμανίδας αρχιτοκογλύφου.

Στην προκήρυξη τους λοιπόν, εκτός από την γνωστή αρλουμπολογία, διαφωνούν με την γραμμή Σαμαρά επισημαίνοντάς του ότι με τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα. Παράλληλα παροτρύνουν τους υπόλοιπους ακροαριστερούς ληστοτρομοκράτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν με τα όπλα τους ψηφοφόρους, υποστηρικτές μέλη, στελέχη και βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ συγχαίρουν τους στυγνούς δολοφόνους των δύο Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. 

Γράφουν χαρακτηριστικά, «…Πολύ πιο δύσκολο είναι να συρρικνωθεί η εκλογική της βάση ή και να εξαφανιστεί όπως αφελώς έλπιζε η ηγεσία της ΝΔ με τις διώξεις εναντίον της, οι οποίες ακολούθησαν το αδιέξοδο μιας προσπάθειας αφομοίωσής της με την αναζήτηση όρων πολιτικής συνεργασίας…»

«….Ένα επαναστατικό κίνημα οφείλει να είναι προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει με τα όπλα τους δολοφόνους των ταγμάτων εφόδου που θα σηκώσουν ξανά κεφάλι, γιατί αποτελούν εμπόδιο στην ανάπτυξη ενός επαναστατικού κινήματος, στο δρόμο για την κοινωνική απελευθέρωση και γιατί ο Φύσσας δεν θα είναι το τελευταίο θύμα τους.

Γι’ αυτό και η εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο από τις Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις ως απάντηση στην δολοφονία Φύσσα και στην δολοφονική δράση των νεοναζί, ήταν μια δίκαιη, αλλά και εύστοχη πολιτικά ενέργεια….»

Με βάση τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ληστοτρομοκράτες και ο Σαμαράς αγωνιούν για τον ίδιο σκοπό, πώς να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή. Βέβαια μπορεί να έχουν μερικές μικροδιαφωνίες στις μεθόδους τους, όμως αυτό δεν αναιρεί την πρόθεση και τον απώτερο στόχο που έχουν σκευωροί και δολοφόνοι.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι: Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-o-maziwths-phre-grammh-ton-samara-mono-meta-ta-opla-chtupietai-h-chrush#ixzz2zuofHlsq

Comments Off on Και ο Μαζιώτης πήρε γραμμή τον Σαμαρά: “Μόνο με τα όπλα χτυπιέται η Χρυσή Αυγή”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.