Και του χρόνου ελεύθεροι – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Έρμη, σκλάβα, πικρή Ρωμιοσύνη,
κατά σένα η βλαστήμια τινάχτη,
την κατάρα σου να’ χη, ω Πατρίδα!
Πριν πληγή, πριν αρρώστια να γίνη
σαν την λέπρα και σαν την ακρίδα,
φωτιά, κάψε την, κάμε τη στάχτη».

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Εύχομαι το 2014 να είναι η χρονιά των Ελλήνων, να είναι το έτος μιας ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και όχι μιας «ψεύτρας  λευτεριάς», η οποία, καθώς γράφει στον «Ύμνον εις την Ελευθερίαν» ο Διονύσιος Σολωμός, κρατεί στο χέρι ένα σκήπτρο και το προτείνει προς όλους, σκορπίζοντας ωσάν δολερή παντού την διχόνοια.

Η Ευχή μου αυτή είναι ευχή για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Εθνική, ψυχική, ατομική πέρα από τον «διαρκήν αντίχριστον», την πλουτοκρατία, καθώς γράφει ο άλλος μεγάλος των Ελληνικών γραμμάτων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Όσο για εμάς τους Χρυσαυγίτες, ωσάν «αλαφροΐσκιωτοι» βλέπουμε το φως στην μέση του πελάγου, φως που δεν μπορούν να δουν οι πολλοί, οι διεφθαρμένοι, οι κουρασμένοι, οι πλασμένοι για κτηνώδεις κοινωνίες καταναλωτών.

Την δική μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, εμείς οι Χρυσαυγίτες την έχουμε κερδίσει μέσα από αγώνες σκληρούς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, περιφρονώντας ένα βρωμερό και δυσώδες «ντοβλέτι» και περισσότερο από όλους τους Χρυσαυγίτες ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ είμαστε εμείς, που μας έτυχε η ξεχωριστή ΤΙΜΗ να ευρισκόμεθα τις Άγιες αυτές Ημέρες πίσω από τα σίδερα του καθεστώτος της ξενόδουλης πλουτοκρατίας.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Π.

Στο τέλος αυτού του χρόνου ξεχώρισα μια είδηση παράδοξη μέσα στους καιρούς του απολύτου παχυδερμισμού, ο οποίος επικρατεί παντού, σε κάθε πλευρά της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Ένα 28χρονο παλικάρι σκότωσε σε τροχαίο ατύχημα μια ηλικιωμένη κυρία. Η συνέχεια τραγική, μα συνάμα επική και μεγαλειώδης. Ο 28χρονος, ειδικός φρουρός, ο οποίος είχε υπηρετήσει στις επίλεκτες μονάδες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ενώπιον της ευθύνης του, δίνει τέλος στην ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο. ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ μέσα σε μια πολιτεία σάπια απ’ άκρη σε άκρη.  Ο Θεόδωρος Π. με τρόπο ακραίο αναλαμβάνει τις ευθύνες του, σαν αντίφαση ηρωική σε μια εντελώς χυδαία και πεζή εποχή. Σε μια εποχή, κατά την οποία έχουν συμβεί σημεία και τέρατα και ουδείς αναλαμβάνει τις ευθύνες του, σε μια εποχή κατά την οποία μια ολόκληρη χώρα έχει καταστραφεί, ένα ολόκληρο Έθνος απειλείται  και ουδείς πολιτικός, κανένας δημόσιος λειτουργός δεν είχε την ευθιξία τουλάχιστον να παραιτηθεί.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Γράφω αυτές τις γραμμές στο τέλος ενός χρόνου και ξεχωρίζω από τα γεγονότα των ημερών την σύλληψη για διαφθορά ενός γαλάζιου στελέχους και το σήριαλ με τις πλαστές πινακίδες του Μιχάλη Λιάπη και πραγματικά καγχάζω με τις κωμικές απόπειρες να εμφανιστούν τα συμβάντα αυτά σαν μια ειλικρινής προσπάθεια «αυτοκάθαρσης» στην Νέα Δημοκρατία. Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που καταρρέει και ήδη έχει αρχίσει μέσα στους κόλπους της η αιματηρή μάχη για την διαδοχή… Διαδοχή σε τι; Στο τίποτε! Μέσα σε όλα αυτά ο κάποτε Κνίτης, που έγινε τραπεζίτης, να δηλώνει στην βουλή ότι έχει μελετήσει και Μαρξ και Λένιν και ταυτόχρονα όλα τα κοράκια του καπιταλισμού. Όλους μαζί, αυτό σημαίνει δημοκρατία και συγκεκριμένα Νέα Δημοκρατία. Κανένα πρόβλημα, λοιπόν, για τον υπουργό Στουρνάρα, ο οποίος ως νέα Μαρία Αντουανέτα, η οποία πρότεινε στον λαό να φάει παντεσπάνι, αφού δεν έχει ψωμί, ίδια και απαράλλαχτα ο Στουρνάρας δήλωσε ότι δεν μειώνει τον φόρο στο πετρέλαιο για να μην επωφεληθούν οι έχοντες πισίνες και δη πισίνες… θερμαινόμενες, μιας και έχουμε χειμώνα.

Δίπλα σε όλα αυτά και η προφυλάκιση ενός εμπλεκομένου Β’ κατηγορίας στις μίζες των εξοπλιστικών, ο οποίος δήλωσε ότι πήρε, αυτός ο άγνωστος, 17 εκατομμύρια δολλάρια. Θα βγει τίποτε από αυτήν την υπόθεση; Θα συλληφθούν οι έμποροι των όπλων, που δωροδόκησαν; Θα συλληφθούν οι πολιτικοί, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί, ΟΛΩΝ των κομμάτων γι’ αυτήν την πρωτοφανή λεηλασία; Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως ΟΧΙ! Και είμαστε σίγουροι, γιατί τότε θα κατέρρεε όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ. Θα έπρεπε να πάνε στην φυλακή μεγαλοπαράγοντες του χρήματος και της πολιτικής, των ΜΜΕ, και της «υψηλής» κοινωνίας, θα έπρεπε αυτό το άθλιο καθεστώς της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ να καταρρεύσει σαν πύργος πάνω στην άμμο και αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό η αριστερά γιατί δεν έχει, και όλοι το γνωρίζουν, καθαρά χέρια, γιατί μέσα σε αυτό το καθεστώς τα στελέχη της πλούτισαν και μάλιστα με μετοχολόγια πολυεθνικών εκατομμυρίων ευρώ.

Οι μόνοι, οι οποίοι έχουν το ηθικό πλεονέκτημα να φέρουν την ΚΑΘΑΡΣΗ είναι οι Χρυσαυγίτες και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και ένα ολόκληρο καθεστώς κτυπά την Χρυσή Αυγή. Μια Χρυσή Αυγή, όμως, που παρ’ όλες τις διώξεις αντέχει και όχι μόνον. Έχει καταστεί η ΕΛΠΙΔΑ ενός Ολόκληρου Έθνους για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ

Γράφω τις γραμμές αυτές στο κελί μιας φυλακής στο τέλος ενός χρόνου, χρόνου κατά τον οποίον έλαβε χώρα (1η Νοεμβρίου 2013) μια στυγερή πολιτική δολοφονία, η δολοφονία δύο Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, μια δολοφονία, η οποία άφησε πίσω της πολλά κρίσιμα και ακόμη αναπάντητα ερωτηματικά, όπως: α) Δύο ολόκληρους μήνες μετά κανένα στοιχείο για τους δολοφόνους, β) Αμέσως μετά την δολοφονία μιλούσαν οι αρχές και τα ΜΜΕ για μια ΜΑΥΡΗ μοτοσυκλέτα, η οποία διέφυγε προς το Μαρκόπουλο. Τελικά η μοτοσυκλέτα ήταν ΑΣΠΡΗ και είχε διαφύγει προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση… Σύμπτωση ή ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ; Σύμπτωση και τυχαίο το γεγονός ότι κάθε φορά έξω από τα γραφεία, που έγινε το στυγερό έγκλημα, υπήρχε αστυνομία, εκτός από αυτήν την ημέρα; Σύμπτωση και τυχαίο το γεγονός ότι δύο ημέρες πριν την δολοφονία αφαιρέθηκαν ΟΛΕΣ οι άδειες οπλοφορίας των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής; Απάντηση στα ερωτήματα αυτά ακόμη δεν υπάρχει, εάν θέλει όμως ο ΘΕΟΣ κάποτε θα τις έχουμε εμείς τις απαντήσεις…

Γράφω αυτές τις γραμμές από το κελί μιας φυλακής και εύχομαι σε όλους τους Έλληνες ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και όσο για εμάς τους Χρυσαυγίτες είμαστε οι μόνοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ακόμη και πίσω από τα σίδερα, μέσα σε μια πολιτεία σκλαβωμένη και δούλα από την ξενοκρατία και όχι μόνον. Δούλα στο συμφέρον, στην δειλία, στην πονηρία και τον δόλο.

ΕΜΕΙΣ, λοιπόν, οι Φυλακισμένοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, πιο Ελεύθεροι από ποτέ, αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος για μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ Πατρίδα.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-tou-chronou-eleutheroi-arthro-tou-n.g.-michaloliakou#ixzz2pbXeDbtj

Comments Off on Και του χρόνου ελεύθεροι – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.