Καμπανάκι κινδύνου από το «Έθνος»: «Κοινός προεκλογικός στόχος να μην είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή»!

Καμπανάκι κινδύνου από το «Έθνος»: «Κοινός προεκλογικός στόχος να μην είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή»!

Η επικείμενη κατάκτηση εκ νέου της τρίτης θέσης στις ευρωεκλογές από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προκαλεί σε τέτοιον βαθμό «πονοκέφαλο» στο πολιτικό κατεστημένο, ώστε να τίθεται ως «κοινός προεκλογικός στόχος» το «να μην είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή»!

Πιο συγκεκριμένα, στο «Έθνος», υπό τον τίτλο «Η πεταλούδα της Σοσιαλδημοκρατίας», διαβάζουμε τα εξής στο τέλος του κειμένου: «Σε ό,τι μας αφορά, τα κόμματα της Σοσιαλδημοκρατίας και της Αριστεράς έχουν ασφαλώς να λύσουν πολλές διαφορές, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές. Μετά τις εκλογές, ο χρόνος θα είναι υπεραρκετός για ζυμώσεις και διάλογο. Υπάρχει όμως και ένας κοινός προεκλογικός στόχος: να μην είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Ας συμφωνήσουν τουλάχιστον σε αυτό…».

Σύμφωνα (και) με το «Έθνος», ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ θα πρέπει, παρά τις όποιες «διαφορές» τους, να συνεργαστούν προκειμένου να στερήσουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την τρίτη θέση στις εκλογές, την οποία επί τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (εθνικές και ευρωεκλογές) έχει λάβει.

Η εφημερίδα δεν μας εξηγεί με ποιον τρόπο θα πραγματοποιηθεί αυτός ο «κοινός προεκλογικός στόχος», ας είναι σίγουρη όμως ότι η φρούδα ελπίδα της θα «πεθάνει» τελευταία, καθώς για μια ακόμη φορά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα σημειώσει μια τεράστια εκλογική επιτυχία, παρά την ανήθικη και παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον του απ’ όλο το κατεστημένο του «Συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kampanaki-kindunou-apo-to-ethnos-koinos-proeklogikos-stochos-na-mhn-einai-t#ixzz5lwFRR7b9

Comments Off on Καμπανάκι κινδύνου από το «Έθνος»: «Κοινός προεκλογικός στόχος να μην είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή»!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.