“Καπνός” έγιναν τα λεφτά που θα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνική αλληλεγγύη – ΒΙΝΤΕΟ

apo_-parapolitikaΗ κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Υποτίθεται ότι πριν από εννιά μήνες ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας διαφήμισε στον ελληνικό λαό ότι το κόμμα του θα οργανώσει δομές αλληλεγγύης για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών (σε μια προσπάθεια αντιγραφής των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής) και οι δράσεις αυτές θα χρηματοδοτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν τα “Παραπολιτικά” δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε μια επίδειξη επικοινωνιακής γοητείας προέβαλλαν τη φιλανθρωπία τους στα ραδιόφωνα και τα κανάλια για να συγκινήσουν το εκλογικό σώμα. Έλα όμως που με λόγια του αέρα ήθελαν να κάνουν τους τζάμπα μάγκες. Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περίφημο σχέδιο αλληλεγγύης προς τους αναξιοπαθούντες δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στις «τσέπες» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ανέπτυξαν το δικό τους αντικοινωνικό κίνημα «δεν πληρώνω – δεν πληρώνω» για τους φτωχούς. Για τη μη αλληλέγγυα στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει και καταγγελία προς τα όργανα του κόμματος, που υποτίθεται έχουν την ευθύνη για την τήρηση των συλλογικών αποφάσεων.

Την καταγγελία έχει κάνει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, ο οποίος θεωρεί ανήθικο και ξένο με τους αξιακούς κώδικες της αριστεράς το να βάζουν στην τσέπη το σύνολο της βουλευτικής αποζημίωσης οι «σύντροφοί» του. Μάλιστα στην διαμαρτυρία- καταγγελία του ανέφερε: «Δεν βγήκα βουλευτής ούτε γιατί είμαι έξυπνος, ούτε γιατί τα λέω καλά, που δεν τα λέω, ούτε γιατί είμαι όμορφος, που δεν είμαι. Βγήκα γιατί 1.650.000 άνθρωποι ψηφίσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και χιλιάδες απλά μέλη έτρεξαν, αφισοκόλλησαν, έκαναν εκδηλώσεις και μοίρασαν προεκλογικό υλικό για να μπορούμε να είμαστε 71 βουλευτές στη Βουλή. Αυτή λοιπόν την αντιστοίχιση, ότι τα λεφτά δεν ανήκουν σε εμάς, αλλά στο κόμμα και το κόμμα θα καθορίσει πόσα χρήματα θα παίρνουμε, ένα κομμάτι των βουλευτών αρνείται πεισματικά έως και σήμερα να την κάνει. Και είναι ζήτημα πλέον όχι πολιτικό. Είναι ζήτημα αξιών είναι ζήτημα ήθους».

Για ακόμη μια φορά αποκαλύπτονται τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Ελληνικό λαό. Όπως ακριβώς η καταγγελία του μνημονίου (όπως βροντοφώναζαν προεκλογικά) έγινε επαναδιαπραγμάτευση και τελευταία… αναστολή, έτσι και το έργο αλληλεγγύης έγινε καπνός! Οι… λαϊκοί αγωνιστές αποκαλύπτουν και πάλι την αγάπη τους για την τσέπη, ενώ γράφουν τον Έλληνα στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους». Εν αντιθέσει, η Χρυσή Αυγή είναι πάντα δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με διανομές τροφίμων, αιμοδοσίες και ποικίλες δράσεις. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kapnos-ta-lefta-pou-tha-edine-o-suriza-gia-koinwnikh-allhlegguh-binteo#.UXbOmrWePRM#ixzz2RJMyEnqx

Comments Off on “Καπνός” έγιναν τα λεφτά που θα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνική αλληλεγγύη – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.