Κατάθεση ΣΟΚ αλβανού κακοποιού: Ποιο κόμμα της αριστεράς έδινε εντολές για βομβιστικές επιθέσεις;

Κατάθεση ΣΟΚ αλβανού κακοποιού: Ποιο κόμμα της αριστεράς έδινε εντολές για βομβιστικές επιθέσεις;

Στοιχεία «φωτιά» έχει αρχίσει και παραθέτει στις αλβανικές αρχές ο 30χρονος Αλβανός κακοποιός Τζούλιαν Σινάνι που συνελήφθη προ τετραημέρου στα Τίρανα από τις αλβανικές αρχές ασφαλείας. Ο συγκεκριμένος κακοποιός, ο οποίος στην Ελλάδα είχε «λευκό ποινικό μητρώο» έχει ήδη αναφέρει την συμμετοχή του σε δεκάδες δολοφονίες σε Ελλάδα και Αλβανία, ενώ εντύπωση προκαλεί και μία άλλη παραδοχή που έκανε, για την οποία παραθέτουμε τα λόγια του, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο αστυνομικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα»:

«Έχω κάνει 27 φόνους στην Αλβανία και σειρά δολοφονιών στην Ελλάδα όπου έμενα από 14 ετών και στην Ιταλία. Ακόμη συμμετείχα στη βομβιστική επίθεση τον Μάιο του 2010 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετά από εντολή που μου έδωσε μέλος πολιτικού κόμματος».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι την ευθύνη για την συγκεκριμένη τρομοκρατική επίθεση είχε αναλάβει η αριστερή τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», με ανάρτηση στην γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα indymedia. Όμως πλέον με τα στοιχεία που παρουσιάζει ο αλβανός κακοποιός προκύπτουν βασανιστικά ερωτήματα, τα οποία δεν δείχνουν προθυμία να διαλευκάνουν οι ελληνικές αρχές. Ποιο είναι το πολιτικό κόμμα που έδωσε την εντολή για την βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια;

Ποια είναι η σχέση που έχει η εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση, οι αλβανοί κακοποιοί και το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα;

Οι ελληνικές αρχές εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τις καταγγελίες του αλβανού, όμως δεν εξετάζουν την αλήθεια ή το ψεύδος τους μέσα από τις δυνατότητες που τους προσφέρονται από την ελληνική νομοθεσία. Αντιθέτως υποθέτουν ότι ο αλβανός τα λέει αυτά προκειμένου να εκδοθεί στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν συνάδει με το γεγονός ότι έχει ήδη παραδεχθεί δεκάδες φόνους στην Αλβανία.

Βεβαίως δεν είναι σαφές ποιο ακριβώς είναι το κόμμα της αριστεράς που έδωσε την εντολή για την τρομοκρατική αυτή ενέργεια, όμως το σίγουρο είναι ότι την επαύριο της απελευθέρωσης του Χ. Ξηρού από το καθεστώς, είναι τουλάχιστον ύποπτο το να μην έχει ήδη δοθεί εντολή από το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ να εξεταστούν αυτές οι καταγγελίες. Ασχέτως με το ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο καθείς σχετικά με τις σχέσεις αριστεράς και τρομοκρατίας, οι συγκεκριμένες καταγγελίες απαιτούν διαλεύκανση γιατί ρίχνουν επιπλέον σκιές στον ρόλο της κυβέρνησης, η οποία έχει «παράδοση» στην απελευθέρωση στυγνών τρομοκρατών και δολοφόνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katathesh-sok-albanou-kakopoiou-poio-komma-ths-aristeras-edine-entoles-gia#ixzz2rti4bxr1

Comments Off on Κατάθεση ΣΟΚ αλβανού κακοποιού: Ποιο κόμμα της αριστεράς έδινε εντολές για βομβιστικές επιθέσεις;

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.