Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια παρά τον πόλεμο και την λάσπη

Παρά τον ανελέητο διωγμό που δέχεται το κίνημά μας οι συναγωνιστές αποδεικνύουν με την παρουσία τους στης κατά τόπους εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ότι δεν υποκύπτουν στον άθλιο πόλεμο που έχει εξαπολύσει το σύστημα εναντίων του νόμιμου και δημοκρατικά εκλεγμένου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Έτσι λοιπόν και αυτό το Σάββατο δεκάδες συναγωνιστών προσήλθαν στα γραφεία μας στο Αγρίνιο προκείμενου να δείξουν την συμπαράστασή τους στο κίνημα και τον Αρχηγό μας που κρατείται άδικα στα κελιά της χούντας του μνημονίου που λυμαίνεται την Πατρίδα μας. Ο βουλευτής και τα στελέχη του νομού ανέλυσαν το παρασκήνιο και τις βρώμικες μεθοδεύσεις που χρησιμοποιήθηκαν τις προηγούμενες ήμερες για να πετύχουν την πρωτοφανή πολιτική δίωξη που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα και τα στελέχη του.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν, δεν προσκυνάνε!

ΑΓΡΙΝΙΟ:
Πάροδος Κυριαζή
Σάββατο 19:00 – 21:00
Τηλ: 26410 23271 

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων

Παρά το κλίμα της τρομοκρατίας που έχει εξαπολυθεί εναντίον των Εθνικιστών από κράτος, ΜΜΕ και παρακράτος η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και στέλνει το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στα κατάμεστα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Τρικάλων έγινε ομιλία για τις τελευταίες εξελίξεις και τη παράνομες διώξεις εις βάρους του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματός μας από το καθεστώς του μνημονίου. Έγινε αναφορά στα τελευταία γεγονότα και στις πρωτοφανείς συλλήψεις στελεχών κοινοβουλευτικού κόμματος χωρίς καμία κατηγορία από ένα ανθελληνικό καθεστώς, που έβλεπε την Χρυσή Αυγή ως το μοναδικό εμπόδιο για να εκπληρώσει τα εθνοκτόνα σχέδιά του. Οι Εθνικιστές όμως δεν λυγίζουν και θα συνεχίσουν να μάχονται για την Ελλάδα, όσες διώξεις κι αν υποστούν.

Οι συναγωνιστές που παρευρέθηκαν στην ομιλία, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το μήνυμα του προφυλακισμένου Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Μετά το τέλος της ομιλίας, όλοι οι συγκεντρωμένοι σε στάση προσοχής έψαλλαν  τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Πέμπτη 03-10-2013 πραγματοποιήθηκε εκτάκτως στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Νίκο Παπαδόπουλο με θέμα οι τρέχουσες εξελίξεις και οι ψευδείς κατηγορίες του σάπιου κατεστημένου.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της τοπικής, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στα γραφεία της τοπικής μας. «Τρανών προγόνων ιχνηλάτες, λαμπρών αγωνιστών παιδιά, οι νέοι είμαστε Σπαρτιάτες», ναι συναγωνιστές, είμαστε οι νέοι Σπαρτιάτες και δεν είναι δυνατόν να προδώσουμε ποτέ τους προγόνους μας. Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε  ο συναγωνιστής λέγοντας ότι είναι στο αίμα των Εθνικιστών να μην εγκαταλείπουν ποτέ τη μάχη. Όσο πιο πολύ αυτό το σάπιο κατεστημένο μας πολεμάει τόσο εμείς δυναμώνουμε. Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε κυνηγούν και μετά τους νικάς. Εμείς βρισκόμαστε στο στάδιο που μας κυνηγούν και όλοι γνωρίζουμε ότι η επόμενη κίνηση είναι Η ΝΙΚΗ.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Νίκος Παπαδόπουλος λέγοντας η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόδα, δεν είναι μαγκιά, αλλά Ιδέα. Οι τελευταίες εξελίξεις με την άδικη και παράνομη φυλάκιση του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας, δείχνει ότι οι υπεύθυνοι για την εσωτερική κατοχή της Πατρίδος μας προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις, γιατί η ραγδαία άνοδος των ποσοστών μας χαλάει τα βρωμερά σχέδιά τους.

Υποστήκαμε έναν ανελέητο πόλεμο σε επίπεδο «ενημέρωσης» από όλα τα τσοντοκάναλα με σωρό λάσπης για εμάς, αλλά -όπως πάντα- χωρίς εμάς. Σε πείσμα των καιρών και ενώ όλοι περίμεναν να κλείσουν τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε αγωνιστές. Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι αυτοί που κάνουν την διαφορά είναι πάντα οι λίγοι. Λίγοι στις Θερμοπύλες, λίγοι το 1821 και ένας είπε το ΟΧΙ στους κατακτητές. Ήρθε λοιπόν η σειρά μας να πούμε το δικό μας ΟΧΙ σε κάθε κατακτητή, σε κάθε προδότη.

Είμαστε οι τελευταίοι πιστοί οι τελευταίοι αγωνιστές και η μόνη επιλογή μας η πίστη στον Αρχηγό μας και στον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για την ηρωική αντίληψη της ζωής

Με εξαιρετική επιτυχία, παρουσία πλήθους φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Δημήτριου Μιμίδη, με θέμα βασισμένο πάνω στο κείμενο του Ιωάννη Συκουτρή για την ηρωική αντίληψη της ζωής.

Πριν τον κύριο ομιλητή, τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος στην εισήγησή του αναφέρθηκε στις μυστικές δημοσκοπήσεις που κυριολεκτικά τρομοκράτησαν το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την δικαιοσύνη προσπαθούν να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός της πολιτικής σκηνής της χώρας. Μίλησε για τις πρωτοφανείς εικόνες, όπου ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος συλλαμβάνεται και παρουσιάζεται σιδηροδέσμιος. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις σοβαρές παρατυπίες στις οποίες υπέπεσαν προκειμένου να συλληφθούν οι βουλευτές του Κινήματος, αναφερόμενος χαρακτηριστικά σε αντισυνταγματική μεθοδολογία. Τα πραγματικά εγκλήματα της Χρυσής Αυγής ήταν ότι βρισκόμασταν στο πλευρό του Έλληνα με κάθε δυνατό μέσο, όπως με τις προσφορές αίματος, την συλλογή ρουχισμού και τις διανομές τροφίμων. Από την άλλη πλευρά τα ΜΜΕ ασχολούνται νυχθηνερόν με την Χρυσή Αυγή, ενώ τα θέματα που αφορούν τα νέα μέτρα, τους νέους φόρους και γενικώς την πολιτική που θα οδηγήσει ακόμη πιο βαθιά τον Έλληνα στην εξαθλίωση, αυτά τα προσπερνούν με γρήγορες τρίλεπτες αναφορές. Ολοκληρώνοντας, ο συναγωνιστής Βογιατζής ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού, που υπαγορεύτηκε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων.

Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μιμίδης, ο οποίος μετά από έναν σύντομο πρόλογο αναφορικά με το βιβλίο του Ιωάννη Συκουτρή «Φιλοσοφία της ζωής» και στους τύπους αντιλήψεως της ζωής, ανέγνωσε αυτούσιο το κείμενο «η ηρωική αντίληψη της ζωής».

Στο κείμενο αυτό ο Συκουτρής επιχειρεί ένα ψυχογράφημα του ηρωικού ανθρώπου εν αντιθέσει με τον καθημερινό νοικοκυραίο, αναφερόμενος στην αγωνιστικότητά του, στην σταθερή του προοπτική στο μέλλον, στην θυσιαστική του στάση και την πληρότητα που νοιώθει και η οποία ζωογονεί και τροφοδοτεί τους γύρω του. Όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφει ο Συκουτρής, ο ηρωικός άνθρωπος είναι: «το αλεξικέραυνο, που θα συγκεντρώσει επάνω του όλες τις καταιγίδες και όλα τ’ αστροπελέκια, για να προστατευθούν τα σπίτια των ειρηνικών ανθρώπων».

Με το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στο κείμενο, αλλά και σε ζητήματα της επικαιρότητας και η συνάντηση έλαβε τέλος με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Διαβ

Κατάμεστα τα γραφεία της Δυτικής Αττικής στην ομιλία του Συναγωνιστή και Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Κώστα Αλεξανδράκη. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες προσήλθαν στα γραφεία και με απόλυτη τάξη και πειθαρχεία παρακολούθησαν την προκαθορισμένη ομιλία του Συναγωνιστή. Με ένα λόγο κατηγορητήριο ενάντια στο σύστημα και τους ψευτοδημοκράτες ξεδίπλωσε το χρονικό των τελευταίων ημερών. Οι μάσκες έπεσαν και όλοι είδαμε τις κινήσεις πανικού και μίσους από τα Μ.Μ.Ε και το σύστημα της διαπλοκής ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές. Η κατάλυση του νόμου και του Συντάγματος από τους γραικύλους του Ελλαδιστάν δεν θα μείνει ατιμώρητη, η ώρα της απάντησης πλησιάζει και θα δοθεί στην κάλπη όποτε και να το θελήσουν, δημοσκοπικά είμαστε ψηλά και καλπάζουμε με φρενήρης ρυθμούς προς τη Νίκη, το γνωρίζουν αλλά να ξέρουν ότι δεν μας σταματούν τα κακοστημένα σόου εναντίων της Χρυσής Αυγής. Είμαστε εδώ και είμαστε χιλιάδες και σε πολύ λίγο καιρό θα τους αποδείξουμε ότι είμαστε εκατομμύρια που υπερασπιζόμαστε τον Ελληνισμό και την Ιδέα της Ελεύθερης και Μεγάλης Ελλάδας .Μαχόμαστε με όλα τα νόμιμα μέσα ενάντια στην άδικη προφυλάκιση του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Ιωάννη Λαγόυ αλλά και των δεκάδων συναγωνιστών. Εμείς θα παλέψουμε και θα είμαστε οι τελικοί νικητές, δεν πτοούν τους Χρυσαυγίτες τα τερτίπια κάποιου Δένδια και του Σαμαρά έχουμε στο πλευρό μας όλη την Ελλάδα ,έχουμε Ατσάλινη Πίστη στον Αρχηγό και ώς μία γροθιά θα πορευτούμε.

Η Ιστορία στις μέρες μας γράφετε και θα μας δικαιώσει, είμαστε όλοι υπερήφανοι για τον δίκαιο και τίμιο αγώνα του Αρχηγού μας και των Ελλήνων Εθνικιστών .

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιομετρο Νέας εθνικής οδού, Ασπρόπυργος
e-mail:[email protected] ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katamesta-ta-grafeia-ths-chrushs-aughs-ana-thn-epikrateia-para-ton-pol#.UlJpcNLwmCg#ixzz2h1Mr0ZU4

Comments Off on Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια παρά τον πόλεμο και την λάσπη

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.