Κατάμεστα τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μάνδρα Αττικής – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατάμεστα τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μάνδρα Αττικής - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκατοντάδες Εθνικιστές παρόντες στα εγκαίνια της νέας Τοπικής Οργάνωσης – Η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία σε όλη την Ελλάδα την ώρα που τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου διαλύονται!

Άλλο ένα κάστρο του Εθνικισμού ξεκίνησε και επίσημα σήμερα τον εθνικό αγώνα σε μία ακόμη γωνιά της Πατρίδας μας. Η Τοπική Οργάνωση Μάνδρας Αττικής στεγάζεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλεως και οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια των Συναγωνιστών μας. Τα γραφεία ήταν κατάμεστα στη σημερινή τελετή των εγκαινίων, ενώ πολλοί πολίτες παρακολούθησαν την εκδήλωση από την παρακείμενη πλατεία.

Οι βουλευτές του κόμματος, Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης ήταν οι κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, στην οποία απεύθυναν χαιρετισμό ο υπεύθυνος Δυτικής Αττικής Μιχάλης Γιαννόγκωνας και ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Μάνδρας, Βαλεντίνος Πέρδικας.

Το νέο μας γραφείο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 7-9 μμ και ήδη οι συμμετοχή των κατοίκων της Μάνδρας στους εθνικούς αγώνες είναι μαζική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katamesta-ta-nea-grafeia-ths-chrushs-aughs-sthn-mandra-fwtoreportaz#ixzz2o328Zq3B

Comments Off on Κατάμεστα τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μάνδρα Αττικής – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.