Κατά των… διακρίσεων ο Μητσοτάκης. Τόσο, που θα είναι εισηγητής σε συνέδριο για τα δικαιώματα των “ΛΟΑΤΚΙ+” στην εργασία!

Κατά των... διακρίσεων ο Μητσοτάκης. Τόσο, που θα είναι εισηγητής σε συνέδριο για τα δικαιώματα των “ΛΟΑΤΚΙ+” στην εργασία!

Τρέμετε Τσίπρα και συριζαίοι «δικαιωματάκηδες»! «Πρωτοβουλίες που ταυτίζονται με τις προτεραιότητες μιας προοδευτικής ατζέντας στην Ευρώπη και στον κόσμο» -σύμφωνα με το Έθνος-  θέλει να αναδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να απευθυνθεί στο «προοδευτικό» κοινό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, ο Κούλης «ανταποκρίθηκε θετικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις στην πρόταση κυβερνητικών στελεχών να συμμετάσχει στις κεντρικές εισηγήσεις του Διεθνούς Διαδικτυακού Συνεδρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Εργασιακό Περιβάλλον (Human Rights in Business), το οποίο διοργανώνουν την προσεχή Πέμπτη οι Γενικές Γραμματείες Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων».

Επειδή δε όλα τα παραπάνω μπορεί να μη σας λένε τίποτα, σας πληροφορούμε ότι…

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ 

Comments Off on Κατά των… διακρίσεων ο Μητσοτάκης. Τόσο, που θα είναι εισηγητής σε συνέδριο για τα δικαιώματα των “ΛΟΑΤΚΙ+” στην εργασία!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.