Καταγγελία ΕΛΑΜ: Ασθενοφόρο του ψευδοκράτους κυκλοφορεί στην Λευκωσία με αστυνομική συνοδεία!

Καταγγελία ΕΛΑΜ: Ασθενοφόρο του ψευδοκράτους κυκλοφορεί στην Λευκωσία με αστυνομική συνοδεία!

Καταγγελία δεχθήκαμε στα τηλέφωνα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου που μόνο αηδία και απέχθεια μπορεί να μας προκαλέσει. Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας με τα όσα ακούσαμε, αλλά τελικά οι φωτογραφίες που λάβαμε και ακολουθούν πιο κάτω, μπορούν να πείσουν και τον πιο δύσπιστο. Φαίνεται τελικά ότι η κυβέρνηση του κοινοτάρχη Ανανστασιάδη, αφού έτσι αποδέχεται να τον αποκαλούν, έχει αναγνωρίσει και με την βούλα το ψευδοκράτος.

Να θυμήσουμε και την ανοχή που επέδειξε κατά την επίσκεψη του Έρογλου στις ελεύθερες περιοχές, με την σημαία του ψευδοκράτους να κυματίζει πάνω στο αμάξι του, θέμα το οποίο ανέδειξε και πάλι ΜΟΝΟ η ειδησεογραφική ομάδα του www.elam.com.cy.

Αυτή την φορά Τουρκικό (Τ/”Κ”) ασθενοφόρο εθεάθη να κυκλοφορεί, όχι μόνο ανενόχλητο αλλά και υπό την συνοδεία περιπολικού της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο προπορευόταν. Το ασθενοφόρο κοσμούσαν μισοφέγγαρα και τουρκικές επιγραφές και περιφερόταν στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας. Η φωτογραφία λήφθηκε απόγευμα γύρω στις 5 μμ- 5.15 μμ επί της Λεωφόρου Λεμεσού.

Το πιο πάνω περιστατικό μας προκαλεί αίσθημα οργής και αγανάκτησης, από μια κυβέρνηση που προεκλογικά φοράει προσωπείο πατριωτισμού και πουλάει φούμαρα με σκοπό να κερδίσει ψήφους. Καλούμε την κυβέρνηση και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δώσουν εξηγήσεις.

Θέτουμε ξανά το ερώτημα: Μήπως κάποιοι έχουν ήδη αναγνωρίσει το ψευδοκράτος; Για να ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε να δούμε. Μήπως περιπολικά να συνοδεύουν τουρκικά τανκς που ετοιμάζονται να ξανα-εισβάλουν στα σπίτια μας;

ΑΙΣΧΟΣ! Αναμένουμε εξηγήσεις …

ΕΛΑΜ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kataggelia-elam-asthenoforo-tou-pseudokratous-kukloforei-sthn-leukwsia-me-a#ixzz3CwYyZF3t

Comments Off on Καταγγελία ΕΛΑΜ: Ασθενοφόρο του ψευδοκράτους κυκλοφορεί στην Λευκωσία με αστυνομική συνοδεία!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.