Καταρρέει η κλεπτοκρατία: Ανάλυση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης του zougla.gr

Καταρρέει η κλεπτοκρατία: Ανάλυση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης του zougla.gr

Όπως είχε αποκαλύψει η Χρυσή Αυγή, η προηγούμενη δημοσκόπηση από το zougla.gr είχε αποσιωποιηθεί και δεν είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς τα αποτελέσματά της αποτελούσαν ένα ηχηρό ράπισμα στις παράνομες μεθοδεύσεις κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του νόμιμου πολιτικού αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, βρισκόταν για πρώτη φορά στη πρώτη θέση της προτίμησης του σώματος των ψηφοφόρων, εξέλιξη σίγουρα απρόσμενη για εκείνους που εξουσιάζουν κατά τρόπο τυραννικό και αντισυνταγματικό το Λαό και την Πατρίδα μας.

Αποφασίστηκε για ευνόητους λόγους, η επανάληψη της δημοσκόπησης. Εκείνο όμως το οποίο αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στην προηγούμενη δημοσκόπηση, πιστοποιήθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στην τελευταία, η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες βράδυ και φέρνει την Χρυσή Αυγή, πανηγυρικά, στην πρώτη θέση!

Στην τελευταία ψηφοφορία η οποία διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 11-14 Νοεμβρίου, συμμετείχαν 1437 άτομα και η πρόθεση ψήφου διαμορφώνεται ως εξής:

Χρυσή Αυγή 22,6%
Σύριζα 19,2%
ΝΔ 16,7%
ΑΝΕΛ 4,9%
ΚΚΕ 4,9 %
ΠΑΣΟΚ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 1,1 %

Με αναγωγή, τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας, είναι τα παρακάτω:

Χρυσή Αυγή 26,6%
ΣΥΡΙΖΑ 22,6%
ΝΔ 19,6%
ΑΝΕΛ 5,8%
ΚΚΕ 5,8%
ΠΑΣΟΚ 5,3%
ΔΗΜΑΡ 1,3%.

Αυτό σημαίνει πως με τον ισχύον εκλογικό νόμο αν γινόντουσαν εκλογές η Χρυσή Αυγή θα καταλάμβανε 135 έδρες! Καθίσταται σαφές προς πάσα κατεύθυνση, οτι ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε από τις άθλιες, αντισυνταγματικές και παράνομες πολιτικές διώξεις της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής και κυρίως από τις πολιτικές δολοφονίες των συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη από θρασύδειλους ακροαριστερούς τρομοκράτες, αλλά αντίθετα, αγκαλιάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη και το πλέον σημαντικό και ουσιώδες, αναγνωρίζει τη Χρυσή Αυγή ως την πολιτική δύναμη Τιμωρίας ενός σαθρού, δειφθαρμένου και ξενόδουλου Καθεστώτος!

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης αποδεικνύουν πως υφίσταται μια συνεχής και αδιάκοπη ροή ψηφοφόρων από τα συστημικά κόμματα ΝΔ και Σύριζα προς τη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, παρά τις παράνομες μεθοδεύσεις της ΝΔ εις βάρος της Χρυσής Αυγής με στόχο την πολιτική της εξόντωση, ένα 27,1% των ψηφοφόρων της αποφασίζουν εξοργισμένοι και αηδιασμένοι από τον Σαμαρά και το επιτελείο του (Δένδια, Αθανασίου, Βορίδη κλπ) να στραφούν προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αντίθεσή τους στις αντισυνταγματικές πρακτικές κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Εξίσου αν όχι περισσότερο εντυπωσιακό, το γεγονός πως ένα 16% εκείνων που ψήφιζαν Σύριζα επιλέγουν πλέον τη Χρυσή Αυγή, αναγνωρίζοντάς τη ως τη μοναδική δύναμη ενάντια στα μνημόνια και τους διεθνείς τοκογλύφους. Είχαμε άλλωστε από καιρό επισημάνει, πως η διπροσωπία Τσίπρα και οι δεσμεύσεις του έναντι των δανειστών, εν αντιθέσει με εκείνα που με τρόπο πομπώδη διακήρυσσε στο εσωτερικό, δεν θα μπορούσε να εξαπατά εσαεί το ελληνικό εκλογικό σώμα. Φαίνεται πως η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, όπως υποστήριξε εξ αρχής η Χρυσή Αυγή, έδωσε ανάσες στην κυβέρνηση των υποτακτικών και υπήρξε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Εξαιρετικής επίσης σημασίας είναι το γεγονός πως ο πολιτικά διωκόμενος και παράνομα προφυλακισμένος από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας, Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, συγκεντρώνει το 10,1% της προτίμησης των ψηφοφόρων, στο ερώτημα «ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, είναι ο ικανότερος να κυβερνήσει τη χώρα». Κι όλα αυτά, ενώ ο Αρχηγός του πρώτου σήμερα κόμματος στις προτιμήσεις του Ελληνικού Λαού είναι αντισυνταγματικά και παράνομα προφυλακισμένος δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, παρά μόνο από τις άθλιες μεθοδεύσεις επίορκων που λίαν συντόμως θα λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές τους ενέργειες και επιπρόσθετα, το Καθεστώς του στερεί παράνομα την άσκηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων βουλευτικών του δικαιωμάτων.

Είναι βέβαιο πως η δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης από το zougla.gr και η πρωτιά της Χρυσής Αυγής σε συνδυασμό με την ολοένα και αυξανόμενη δυναμική της, έχει ήδη κάνει τους επίορκους να χάσουν τον ύπνο τους. Η κυβέρνηση των υποτακτικών και η αξιωματική αντιπολίτευση των παλαμάκηδων της καταπάτησης του Συντάγματος, βρίσκονται σε δυσμενέστατη θέση έναντι του Ελληνικού Λαού.

Ενός Ελληνικού Λαού, ο οποίος πλέον έχει συνειδητοποιήσει πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έχει την ατσάλινη θέληση να σπάσει τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων και να τιμωρήσει εκείνους που τον κατάκλεψαν και τον εξαθλίωσαν. Τίποτε όμως δεν έχει ακόμα κερδηθεί: καθήκον μας είναι η εντατικοποίηση και η βαθύτερη προσήλωση στον Αγώνα, μέχρις ότου η Ελλάδα και οι Έλληνες ανασάνουν ξανά ελεύθερα, ατενίζοντας με ελπίδα και προοπτική το μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katarreei-h-kleptokratia-analush-twn-apotelesmatwn-ths-dhmoskophshs-tou-zou#ixzz2ki30cYD1

Comments Off on Καταρρέει η κλεπτοκρατία: Ανάλυση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης του zougla.gr

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.