Καταρρέει η προπαγάνδα: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση 43.000 Ελλήνων

Ένα ακόμα ηχηρό ράπισμα δέχθηκε το πολιτικό σύστημα και οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής. Ο ελληνικός λαός στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα στους κυβερνώντες και τα κανάλια της διαπλοκής πως δεν τρώει κουτόχορτο. Στην δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα tromaktiko η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται δεύτερο κόμμα με 18,9%, καταρρίπτοντας έτσι τις θεωρίες επιστημονικής φαντασίας για πτώση της εκλογικής μας δύναμης.

Αυτή που πατώνει είναι η ΝΔ, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αντιληφθεί την σκευωρία που έστησαν εις βάρος μας οι υπάλληλοι των τοκογλύφων. Να σημειώσουμε πως η δημοσκόπηση του tromaktiko ήταν η μόνη που πλησίαζε τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012.

Συγκεκριμένα, στο αστάθμιστο δείγμα με βάση 43.564 συμμετεχόντων τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 29,7%
Χρυσή Αυγή 18,9%
Νέα Δημοκρατία 18%
Πασόκ 8,7%
ΚΚΕ 6,6%
ΑΝΕΛ 5%
Δημάρ 3%

Από εκεί και πέρα, στο σταθμισμένο δείγμα που λαμβάνει υπόψη γεωγραφικά και ηλικιακά χαρακτηριστικά, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη. Συγκεκριμένα τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 26,6%
Νέα Δημοκρατία 25,7%
Χρυσή Αυγή 14,4%
Πασόκ 7,1%
ΚΚΕ 6,3%
ΑΝΕΛ 6,1%
Δημάρ 3,9%

Τέλος, παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο της ιστοσελίδας για την Χρυσή Αυγή που καταρρίπτει όλους τους μύθους των καναλιών: “Η δημοσκόπικη εικόνα που έχουμε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που θα σας παρουσιάσει απόψε στην Mega Ανατροπή ο πάντα “αξιόπιστος” και “αντικειμενικός” John Πρετεντέρης. Αυξάνουν τα ποσοστά τους κατά 100% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, ενώ οι τάσεις είναι ΑΝΟΔΙΚΕΣ, κυρίως τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτό φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο ο συντονισμένος mediakos κανιβαλισμός που δέχονται από το σύνολο των συστημικών εκδοτικών οίκων και καναλιών μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα“.

Έπονται κι άλλες δημοσκοπήσεις που θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους σχεδιαστές του βρώμικου πόλεμου προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής και σύντομα που η Αλήθεια θα λάμψει όλοι αυτοί που τώρα χύνουν δηλητήριο και οχετούς ψεύδους, θα αντιμετωπίσουν την απαξίωση και την αποδοκιμασία του ελληνικού Λαού.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katarreei-h-propaganda-deutero-komma-h-chrush-augh-se-dhmoskophsh-43-chilia#.UlLdURbic8s#ixzz2h3MqONM5

Comments Off on Καταρρέει η προπαγάνδα: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση 43.000 Ελλήνων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.