Καταρρέει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές!

Καταρρέει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές!

Η έγκυρη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά που παρουσιάστηκε πριν λίγο στην εκπομπή “Μακελειό“ επιβεβαιώνει απόλυτα τα λεγόμενα μας για ραγδαία άνοδο και αποδοχή των Ελλήνων Εθνικιστών από την κοινωνία και δικαιολογεί απόλυτα την απόγνωση του καθεστώτος που προσπαθεί να βγάλει με την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με συνταγματική εκτροπή.

Στην διαδικτυακή δημοσκοπική έρευνα που ακολουθεί κατά γράμμα τον τρόπο διεξαγωγής δημοσκοπήσεων που ακολουθείται αυτό τον καιρό στην Αμερική και διενεργήθηκε σε δείγμα 8946 ερωτηθέντων η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε κυρίαρχη δύναμη!

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων σε ποσοστό 33% εκτιμά ότι η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί ανάμεσα στο 16 έως 21%. Επιπλέον, το 38% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί πάνω από 21% στις ευρωεκλογές, ενώ ο κ. Πανάς εκτίμησε πως ο μέσος όρος της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές είναι 19,61%!

Αποδεικνύεται έτσι αρχικά πως οι πολίτες δεν πιστεύουν τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, γιατί ξέρουν και όλοι βλέπουν πως ένα τεράστιο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας θα ψηφίσει την Χρυσή Αυγή. Ακόμη, γίνεται απόλυτα κατανοητή η λύσσα του καθεστώτος με τις παράνομες πολιτικές διώξεις, γιατί μόνο αν απαγορέψουν την Χρυσή Αυγή θα σωθεί το καθεστώς της κλεπτοκτατίας.

Ό,τι και να κάνουν όμως, ακόμα κι αν βάλουν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή, στις επερχόμενες εκλογές θα υπάρχουν εθνικιστικά ψηφοδέλτια παντού!

Ο Μάιος έρχεται, το καθεστώς της κλεπτοκρατίας θα καταρρεύσει και θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Όλη η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά εδώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katarreei-to-kathestws-ths-kleptokratias-panw-apo-20-h-chrush-augh-stis-eur#ixzz2uVdrRYem

Comments Off on Καταρρέει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.