Κατερίνη: Ανθελληνική αστυνομία πέταξε το στεφάνι της Χρυσής Αυγής

 

kat1__articleΠροσήγαγαν πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν στην παράνομη και παράτυπη πράξη των αστυνομικών

Σήμερα νωρίς το πρωί αντιπροσωπεία συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Πιερίας απέτισαν τoν ελάχιστο φόρο τιμής στους πολεμιστές που έδωσαν την ζωή τους στα βουνά της Πίνδου για να παραμείνει η Ελλάδα ελεύθερη. Σε μια λιτή τελετή οι συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησαν δεχόμενοι τα συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως δυσαρέστησε τους πολιτικάντηδες. Λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο διεξήχθη η επίσημη τελετή του Δήμου. Οι πολιτικάντηδες, φτάνοντας στο μνημείο αντίκρισαν το στεφάνι της Χρυσής Αυγής και αμέσως δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς να το απομακρύνουν. Έτσι λοιπόν οι άνδρες της αστυνομίας προσέγγισαν το άγαλμα και με προκλητικό τρόπο μπροστά στους κατοίκους της Κατερίνης άρπαξαν το στεφάνι και το πέταξαν. Όταν τρεις πολίτες πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τους αστυνομικούς, σε έντονο ύφος, εκείνοι τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν σε αστυνομικό τμήμα και ο κόσμος που είχε μαζευτεί στο σημείο ξέσπασε σε αποδοκιμασίες.

Υ.Γ. Όσο μας πολεμούν, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katerinh-anthellhnikh-astunomia-petaje-to-stefani-ths-chrushs-aughs#ixzz2j36XzrAv

Comments Off on Κατερίνη: Ανθελληνική αστυνομία πέταξε το στεφάνι της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.