ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ: Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η… ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Γράφει ο Νικόλαος Σκαντζός

Συγκεκριμένα είπε : «Η ομαλή ένταξή τους, δεν βοηθά μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της Χώρας.»
Αυτά τα είπε η κυρία Πρόεδρός μας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank σχετική με το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας.


Ακούσατε Έλληνες την Πρόεδρό (σας 😉
Τι άλλο περιμένουμε να ακούσουμε για να βεβαιωθούμε  ότι δεν τους καίγεται καρφί για το μέλλον των Ελλήνων;
Μας το δηλώνουν κυνικά και ξεκάθαρα.
Στοχεύουν στην αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με λαθρομετανάστες από όπου γης !
Σε όσους προξενούν εντύπωση οι δηλώσεις της κυρίας Προέδρου αρκεί να σκεφτούν ότι βρίσκεται στη θέση αυτή επειδή ήταν επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη του σκληρού αντινατιβιστή όπως οι ίδιος το δήλωσε κυνικά στο Global Forum που έγινε στο Ισραήλ.
Η κυρία Πρόεδρος είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, που από το βήμα της Ελληνικής Βουλής έχει δηλώσει υπερήφανος που βλέπει λίγο λίγο την Ελλάδα να μετατρέπεται σε Χώρα πολυπολιτισμική (!!)
Η κυρία Πρόεδρος είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έχει δημιουργήσει 10 μουσουλμανικές πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και συνεχίζει ακάθεκτος.
Στα βήματα του Μητσοτάκη βαδίζει η κυρία πρόεδρος όταν αφαιρεί από την αίθουσα υποδοχής του Προεδρικού μεγάρου την Ελληνική σημαία και τον πίνακα με τα καριοφίλια του 1821, όταν την ενοχλεί ο θόρυβος από τα τσαρούχια των τσολιάδων του Προεδρικού μεγάρου, όταν δεν συγκινείται στο άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου, παρά βαδίζει αδιάφορη και ακόμη δεν κάνει τον σταυρό της μπαίνοντας στην εκκλησία.
Στα βήματα του Μητσοτάκη βαδίζει η κυρία Πρόεδρος όταν μιλώντας για το δημογραφικό πρόβλημα, μιλά για ενσωμάτωση των παράνομων, μεταναστών και ξεχνά ότι δημογραφικό πρόβλημα είναι και η μετανάστευση εξακοσίων και πλέον χιλιάδων νέων Ελλήνων που πήραν τους δρόμους της ξενιτιάς προς άγραν άρτου.
Στα βήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη βαδίζει η κυρία Πρόεδρος όταν αδιαφορεί τους Ελληνομετανάστες και φροντίζει για τους λαθρομετανάστες !
Για τους Έλληνες όμως υπάρχει και μία διαφορά ανάμεσα στην κυρία Πρόεδρο και στον Μητσοτάκη:
Τον Μητσοτάκη τον εξέλεξε ο Ελληνικός λαός ενώ την κυρία Πρόεδρο την επέλεξε ο Μητσοτάκης.
Ας αποφασίσει λοιπόν ο Ελληνικός λαός στις προσεχείς εκλογές, να ζητήσει πρώτα την απολογία Μητσοτάκη και μετά της κυρίας Προέδρου γιατί η κυρία αυτή δεν θα υπήρχε αν δεν την επέλεγε ο εκλεκτός του εκλεγμένος, που ακούει στο όνομα Μητσοτάκης και στο Πρωθυπουργός… και ας τον ρωτήσει: αφού κύριε Μητσοτάκη δηλώνετε αντινατιβιστής (δηλαδή εναντίον του γηγενούς πληθυσμού που επιθυμεί την Ελληνική ομοιογένεια μέσα από την διατήρηση των Ελληνικών ηθών και εθίμων), ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ;

Comments Off on ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ: Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η… ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.