Κεραυνοί Μητροπολίτη Μαντινείας κατά της ανθελληνικής συγκυβέρνησης και του ανώμαλου συμφώνου συμβίωσης

Κεραυνοί Μητροπολίτη Μαντινείας κατά της ανθελληνικής συγκυβέρνησης και του ανώμαλου συμφώνου συμβίωσης

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, ο οποίος εξαπέλυσε μύδρους κατά του ανώμαλου «συμφώνου συμβίωσης» και όσων προώθησαν τη ψήφισή του, χοροστατώντας κατά την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας στην Τρίπολη.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του υπήρξε λάβρος εναντίον της ανθελληνικής κυβέρνησης η οποία, όπως είπε, σήμερα «ξεφτιλίζει το μυστήριο του γάμου».

Ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος τόνισε χαρακτηριστικά: “Γάμος είναι η ένωσις ανδρός και γυναικός. Για τον γάμο η νύφη στολίζεται με ό,τι καλύτερο έχει, όπως και ο νυμφίος. Οι συγγενείς και οι φίλοι λαμπρύνουν τη στολή τους και χαίρονται. Ο γάμος είναι γιορτή τιμής και λαμπρότητος“.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης τόνισε: «Τελευταία, με τη θεωρία του Μαρξ και τη δημιουργία του κομμουνισμού απεκόπησαν από τον Θεό και ξεφτίλισαν και το μυστήριο του γάμου. Μετέτρεψαν τον γάμο σε μια απλή σχέση μεταξύ των ανθρώπων και, το χειρότερο από όλα, η βουλή των Ελλήνων χαρακτηρίζει τον γάμο διαστροφή και ένωση διεστραμμένων ανθρώπων του ιδίου φύλου».

Υπενθυμίζουμε πως μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε στην βουλή το ανώμαλο σύμφωνο συμβίωσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/keraunoi-mhtropolith-mantineias-kata-tou-anwmalou-sumfwnou-sumbiwshs#ixzz474Y1mdNO

Comments Off on Κεραυνοί Μητροπολίτη Μαντινείας κατά της ανθελληνικής συγκυβέρνησης και του ανώμαλου συμφώνου συμβίωσης

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.