Κι άλλος δήμος του “αντισυνταγματικού τόξου” με παράνομο κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών

Κι άλλος δήμος του “αντισυνταγματικού τόξου” με παράνομο κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών

Βρόμα και δυσωδία αναδύεται από τους δήμους που ελέγχει το αντισυνταγματικό τόξο. Άλλο ένα κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών. Μετά τα κυκλώματα νομιμοποιήσεως λαθρομεταναστών και ετεροχρονισμένης καταχώρησης γεννήσεων στο Δήμο Αθηναίων του Καμίνη, που είχαν ως αποτέλεσμα μέχρι και ενδεχόμενη εμπορία βρεφών, έρχεται άλλος ένα δήμος που ανήκει στους «δημοκράτες» να συνταραχθεί από ένα τέτοιο σκάνδαλο.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών στον εν λόγω δήμο γινόταν μέσω των εικονικών γάμων. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις σημειώθηκαν ακόμα και δύο γάμοι με την ίδια νύφη εντός της ημέρας, ενώ παρατηρήθηκε και περιστατικό γάμου ανήλικής με αλλοδαπό, προκειμένου να υποβληθεί το σχετικό αίτημα νομιμοποιήσεως.

Στο κύκλωμα φαίνεται να εμπλέκονται δικηγόροι, δημοτικοί υπάλληλοι, αλλά και ο δήμαρχος που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος σημειώνει ότι «καλώς γίνονται οι έρευνες» και ότι δεν έχει εμπλοκή στο κύκλωμα, όμως προκαλεί απορία πως ο δήμαρχος δεν πρόσεξε ότι πάντρευε την ίδια νύφη μετά από λίγες ώρες. Ως εκ τούτου η δικαιολογία του πως «δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος να ελέγχει τους γάμους» κρίνεται τουλάχιστον φαιδρή, αφού πρώτον είναι ο έχων το γενικό πρόσταγμα στο δήμο και δεύτερον τελεί ο ίδιος τους γάμους.

Όλα αυτά, βέβαια, έναντι αδρής αμοιβής, η οποία καθιστά σαφή και προφανή τον λόγο για τον οποίο διενεργείται «αντιρατσιστική» – ανθελληνική προπαγάνδα από το σύνολο του συστήματος. «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη» που έλεγε και η ατάκα της ελληνικής ταινίας. Βεβαίως αυτό δεν πάει μόνο στα παράνομα κυκλώματα, αλλά και σε άλλες «νόμιμες» διεργασίες, όπως η εκμετάλλευση κοινοτικών κονδυλίων για την εκπαίδευση των λαθρομεταναστών κ.α. 

Διαβάστε επίσης: Υποψήφια της ΝΔ, εγκέφαλος του κυκλώματος των λευκών γάμων στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-se-allo-dhmo-tou-antisuntagmatikou-tojou-brethhke-paranomo-kuklwma-nomi#ixzz2lHu3lf00

Comments Off on Κι άλλος δήμος του “αντισυνταγματικού τόξου” με παράνομο κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.