ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΡΥΦΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

CB00C3149F662BDEDB2C53C8B1D27BB0

Όπως είναι διεθνώς γνωστόν, οι πρεσβείες των μεγάλων χωρών δεν περιμένουν από την κάθε δημοσκόπηση σκοπιμότητας που κάνουν οι εταιρείες για να δημοσιευθεί στο τάδε ή στο δείνα ΜΜΕ, αλλά  παραγγέλνουν δικές τους, για να γνωρίζουν επακριβώς τι παίζεται σε κάθε χώρα. Μάλιστα, οι δημοσκοπήσεις αυτές (καθώς επίσης και αυτές των Τραπεζών…) θεωρούνται οι πιο έγκυρες.

Μια τέτοια δημοσκόπηση, της βρετανικής πρεσβείας, διέρρευσε στην ιστοσελίδα του γνωστού γεωστρατηγικού αναλυτή δόκτορος Α. Δρούγου και τα αποτελέσματα φέρνουν την Χρυσή Αυγή στη δεύτερη θέση. Και πάλι, γιατί προ ημερών είχε διαρρεύσει κι άλλη μία, της βρετανικής πρεσβείας, η οποία έδινε τα ίδια αποτελέσματα. Προφανώς, οι παραδοσιακά δύσπιστοι Βρετανοί έκαναν «στο καπάκι» και δεύτερη δημοσκόπηση, για να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα της πρώτης.

Ιδού τα αποτελέσματα:

ΣΥΡΙΖΑ 27,5%

Χρυσή Αυγή 18%

ΝΔ 17%

ΚΚΕ 6,5%

Κόμμα Καμμένου 5,5%

ΠΑΣΟΚ 3,5%

Κόμμα Κουβέλη (υπό εξαφάνιση).

(ΥΓ) 1: Μια επιβεβαίωση της παραπάνω κρυφής δημοσκόπησης, είναι και το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες αναζωπυρώνονται τα σενάρια που θέλουν τον φον Αντωνάκη να θέτει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, νομίζοντας ότι έτσι θα γλιτώσει. Αμ δε γλιτώνεις Αντωνάκη με τέτοια!

(ΥΓ) 2: Νταν, νταν, νταν… Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Αντωνάκη την ακούς;

 

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΡΥΦΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.