Κοροϊδία μετά κουκουλώματος: Δώσε λίγα από τα 700 εκατ. ευρώ κλεμμένα λένε στον Λαυρεντιάδη και βγαίνεις!

Το ποσό-μαμούθ των 100 εκατομμυρίων ευρώ προτείνει ο εισαγγελέας εφετών Π. Καψιμάλης ως χρηματική εγγύηση προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για την υπεξαίρεση 701 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank.

Τα χρήματα που ζητούνται να καταβληθούν για τον προφυλακισμένο επιχειρηματία, δεν θα πρέπει – κατά τον εισαγγελικό λειτουργό- να έχουν ήδη δεσμευθεί για το τραπεζικό σκάνδαλο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενος, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί μια υποθεση απόπειρας…ανθρωποκτονίας σε βάρος επιχειρηματία. Ο εισαγγελέας ζητεί επίσης να αφεθούν ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ οι επίσης προφυλακισμένοι Αντ. Αθανάσογλου, Δημ. Σαραμαντής, Γιαννης Παπαβασιλείου και Τρύφων Κολλίτζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για τους πέντε λήγει το 18μηνο προσωρινής κράτησης εντός ολίγων μηνών γι’ αυτό και ζητά αυτό το ποσό ως εγγύηση.

Επίσης, ο εισαγγελέας δέχθηκε αίτημα του Αντ. Αθανάσογλου να αποδεσμευθεί πόσο 300.000 ευρώ από λογαριασμό στην Ελβετία με 2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι εκτός κατηγορίας προκειμένου να καταβληθούν φόροι στην Ελλάδα για κατοικίες και ακίνητα του κατηγορουμένου.

Ο εισαγγελέας εισηγείται πάντως να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων περίπου 30 άτομα για σειρά κακουργηματικών πράξεων, και συγκεκριμένα: Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, υπεξαίρεση, απιστία, πλαστογραφία, εγκληματική οργάνωση και απάτη. Την τελική απόφαση αναμένεται να λάβει το Συμβούλιο Εφετών.

Καταλάβατε πως λειτουργεί η μαφία τους; Μπαίνεις φυλακή για κανα χρόνο, πληρώνεις 100.000.000, περνάς ζωή και κότα με τα υπόλοιπα 601 εκατ. ευρώ!

Α, ρε έρημε Έλληνα! Κανέναν σεβασμό, καμία ευθιξία.. Αλλά ο Μάιος κοντά είναι! Να δω που θα κρυφτούν όλοι τους…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koroidia-meta-koukoulwmatos-dwse-100-apo-ta-700-ekat.-klemmena-lene-ston-la#ixzz2tJrfCGP3

Comments Off on Κοροϊδία μετά κουκουλώματος: Δώσε λίγα από τα 700 εκατ. ευρώ κλεμμένα λένε στον Λαυρεντιάδη και βγαίνεις!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.