Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη – Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη - Φωτορεπορτάζ

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης. 

Δυναμικό παρόν έδωσαν δεκάδες στελέχη, εκλεγμένοι εκπρόσωποι με την «Ελληνική Αυγή», κλιμάκιο Συναγωνιστών από τα γραφεία της Δυτικής Αττικής καθώς και οι Συναγωνιστές Μιχάλης Γιαννόγκωνας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Αλέκος Παναγόπουλος.

Την ομιλία άνοιξε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Χρήστος Κατράκης ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους κάλεσε να δώσουν δυναμικό αγώνα για την απελευθέρωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου αλλά και των έγκλειστων Συναγωνιστών και βουλευτών του Κινήματος.

Ο Συναγωνιστής Δημήτριος Κωστόπουλος Καθηγητής Πανεπιστημίου κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές να δώσουν τον Αγώνα τον καλό αυτόν που δίνουν καθημερινά χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε ολόκληρη την χώρα και η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει.

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε ότι την ώρα που τα αποκόμματα του Συνταγματικού τόξου καταρρέουν εμάς δεν μας χωράνε πλέον οι τοίχοι και η ώρα της δικαίωσης είναι κοντά τίποτα δεν λυγίζει την θέληση μας.

Ο Συναγωνιστής και Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος έκανε εκτενή αναφορά για την παράνομη πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί κατά του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής με μόνο τους παράπτωμα ότι αγάπησαν με υπέρμετρο ζήλο την χώρα τους και είπαν την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό.

Η εκδήλωση έληξε με όλους σε στάση προσοχής να ψάλουν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosmosurroh-sta-egkainia-twn-newn-grafeiwn-ths-chrushs-aughs-sthn-sparth-fw#ixzz3Jvw6rtIZ

Comments Off on Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.