Κούλογλου: Μπορεί τώρα να χειραγωγούμε τον ελληνικό λαό, αλλά η Χρυσή Αυγή μας περιμένει στην γωνία!

Κούλογλου: Μπορεί τώρα να χειραγωγούμε τον ελληνικό λαό, αλλά η Χρυσή Αυγή μας περιμένει στην γωνία!

Γράφει ο Αντίοχος

Συζήτηση στο κανάλι της γαλλικής εφημερίδας Ουμανιτέ (πρώην οργάνου του ΚΚ Γαλλίας…), έγινε για τα «προσφυγάκια», ανάμεσα στους «προοδευτικούς» Στέλιο Κούλογλου, τη Γαλλίδα ευρωβουλευτή των Σοσιαλιστών και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σιλβί Γκιγιόμ και τον Γάλλο ευρωβουλευτή των Πρασίνων Πασκάλ Ντυράν.

Σε κάποια φάση της συζήτησης, τα άλλα δύο συντρόφια ρώτησαν τον Κούλογλου πώς πάει η χειραγώγηση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, προς την νεοταξίτικη κατεύθυνση της «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης».

Κι ο Κούλογλου, δε μάσησε τα λόγια του: «Συγκεντρώθηκαν τόνοι ειδών και τροφίμων. Αλλά ξέρετε αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Γιατί αν οι άνθρωποι έρχονται ανά δεκάδες ένα μόνο επεισόδιο αρκεί για να αλλάξει το κλίμα όπως έγινε και με την Κολωνία.

Γιατί η Χρυσή Αυγή, είδαμε τη συμπεριφορά ενός μέλους της που διώχθηκε από την αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή περιμένει στη γωνία για να επωφεληθεί της κατάστασης. Γίνεται λοιπόν όλο και δυσκολότερο».

Έτσι είναι! Αρκεί ένα επεισόδιο για να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος το στημένο παιχνίδι της προπαγάνδας των αχυρανθρώπων των νεοταξιτών στην Ελλάδα, ΜΜΕ, ΜΚΟ, τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης και κομμάτων του… συνταγματικού τόξου.

Και μετά θα δούμε πού θα πάνε να κρυφτούνε όλοι οι παραπάνω από την οργή του –για μια ακόμα φορά ευκολόπιστου και πάντα προδομένου- ελληνικού λαού!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kouloglou-mechri-twra-cheiragwgoume-ton-ellhniko-lao-alla-h-chrush-augh-mas#ixzz4341spSJG

Comments Off on Κούλογλου: Μπορεί τώρα να χειραγωγούμε τον ελληνικό λαό, αλλά η Χρυσή Αυγή μας περιμένει στην γωνία!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.