Κράτος οπερέτα: Στο εξωτερικό βρίσκεται και δίνει συνεντεύξεις ο Παπακωνσταντίνου

Ως γνωστόν ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παραπέμφθηκε από την Βουλή για σωρεία ποινικών αδικημάτων, διαφόρων διαβαθμίσεων, σχετικώς με την περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ. Η όλη υπόθεση ήτο, φυσικά, μια επιχείρηση συγκάλυψης του όλου εγκλήματος, αφού το ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία με την μέλλουσα συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, φρόντισε ώστε να μην παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη οι υπόλοιποι πολιτικοί που είχαν ευθύνες για το εν λόγω σκάνδαλο, παρά μόνο δώσανε το πολιτικό «πτώμα» που ονομάζεται Παπακωνσταντίνου, για να κατευναστεί η λαϊκή οργή.

Και τώρα λίγο καιρό μετά την επαίσχυντη λήξη της υποθέσεως, με την προαναφερθείσα επιχείρηση συγκάλυψης, βλέπουμε πως ακριβώς «απονέμεται» δικαιοσύνη στην Ελλάδα της διαπλοκής και της ρεμούλας. Ο Παπακωνσταντίνου, λοιπόν, βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό και η παραπομπή του στο εξωτερικό βρίσκεται καθαρά στην δική του διακριτική ευχέρεια. Κοινώς αν θέλει επιστρέφει και αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη. Αν πάλι δεν θέλει να μπει στον κόπο, μπορεί και να μην επιστρέψει.

Εθεάθη, λοιπόν, στο εξωτερικό ο Παπακωνσταντίνου. Δεν βρέθηκε εκεί κρυμμένος ή μεταμφιεσμένος, ώστε να υποθέσουμε ότι διέφυγε των αρχών. Βρέθηκε κανονικότατα στο πάνελ του BBC, προκειμένου να δώσει συνέντευξη, σχετικά με την υπόθεση. Η ντροπή του Ελληνικού Κράτους είναι πολλαπλή καθώς ένας υπόδικος βρίσκεται στο εξωτερικό και μιλάει για μία υπόθεση για την οποία υποτίθεται ότι γνωμοδότησε η Βουλή και τον παρέπεμψε στην Δικαιοσύνη. Βέβαια, υπάρχουν ισχυρές υπόνοιες ότι ο Παπακωνσταντίνου βρίσκεται εκεί και μιλάει για την υπόθεση, γιατί δεν υπάρχει καμία πολιτική πρόθεση να προχωρήσει η υπόθεση όντως στην δικαιοσύνη, αλλά να αποτελέσει μία ακόμα υπόθεση κατά την οποία η Βουλή παραπέμπει κάποιον στις δικαστικές αρχές για χάρη των τηλεοπτικών φακών και κατόπιν σταματά τον φάκελο από το να προχωρήσει σε εισαγγελέα και ακολούθως στα δικαστήρια.

Αν, βεβαίως, δεν μιλάγαμε για τον Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ενδεχομένως μπορεί να αποκαλύψει πολλά άπλυτα των πολιτικών, αλλά για έναν Έλληνα, ο οποίος αδυνατεί να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ, εξαιτίας των πολιτικών του Παπακωνσταντίνου και των υπολοίπων μνημονιακών, η κυβέρνηση θα έδινε εντολή να του κοπεί άμεσα η ηλεκτροδότηση και ενδεχομένως να συλληφθεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kratos-opereta-sto-ejwteriko-brisketai-kai-dinei-sunenteujeis-o-papakwnstan#.UhXq9JJM_-Q#ixzz2ch4VK2ij

Comments Off on Κράτος οπερέτα: Στο εξωτερικό βρίσκεται και δίνει συνεντεύξεις ο Παπακωνσταντίνου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.