Κρατάει γερά ο Αλέξανδρος! Ευχάριστα νέα από τους θεράποντες ιατρούς

Από την πρώτη στιγμή της διακομιδής του Αλέξανδρου Γέροντα στο νοσοκομείο, οι γιατροί τόνιζαν την κρισιμότητα της κατάστασης του, αφού έφερε βαριά τραύματα στους πνεύμονες, το στομάχι και την κοιλιακή χώρα, ενώ, υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία του αφαιρέθηκε ο σπλήνας τον οποία είχε διαλύσει η σφαίρα των αδίστακτων τρομοκρατών.

Από την λήξη του χειρουργείου είχε τονιστεί ότι η Κυριακή θα ήταν μία κρίσιμη ημέρα για την κατάσταση του διασωληνωμένου Έλληνα, η οποία ενέπνεε συγκρατημένη αισιοδοξία στους ιατρούς, αλλά και ανησυχία για κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, όπως η υψηλή πίεση και η ταχυκαρδία.

Εν τέλει τα νέα δείχνουν ότι ο Αλέξανδρος κρατάει γερά! Τα ευχάριστα νέα που έδωσαν οι θεράποντες ιατροί του είναι η αισιοδοξία γίνεται όλο και μεγαλύτερη και ότι κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι πλέον υπέρ του Αλέξανδρου, ο οποίος αναμένεται να αποσωληνωθεί τις επόμενες μέρες και να ξεκινήσει την ανάρρωση του, η οποία αναμένεται να είναι μακρά λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων, που του επέφεραν οι στυγνοί δολοφόνοι.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος είναι πατέρας ενός ανήλικού παιδιού, δέχτηκε την άνανδρη δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών – πρακτόρων του ανθελληνικού κράτους. Μία επίθεση με φανερό σκοπό τον θάνατο όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων, η οποία στοίχισε ήδη την ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.

Από ότι φαίνεται οι προσευχές τόσο ημών, αλλά κυρίως της μητέρας του Αλέξανδρου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις της, εισακούστηκαν. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον Αλέξανδρο ταχεία ανάρρωση και τα καλύτερα για αυτόν, την οικογένεια του και το παιδί του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/krataei-gera-o-alejandros-eucharista-nea-apo-tous-therapontes-iatrous#ixzz2jcaMqMRP

Comments Off on Κρατάει γερά ο Αλέξανδρος! Ευχάριστα νέα από τους θεράποντες ιατρούς

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.