Κροκοδείλια δάκρυα από τον Κυρανάκη για την ανομία της αριστεράς

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνταντίνος Κυρανάκης επιτέθηκε στην … ίδια την κυβέρνηση της οποίας αποτελεί βουλευτής για τον τρόπο που αυτή αντιμετώπισε το αριστερό τσίρκο που μαζεύτηκε χτες να κάνει την συστημική “επαναστατική γυμναστική” του!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο κόσμος ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία για να βάλει τέλος στην ασυδοσία της αριστεράς. Όχι για να συνεχίσουν να παραβιάζουν κανόνες που σέβονται όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες. Αδιανόητο να παραμένουν επιχειρήσεις κλειστές και εργαζόμενοι σε αναστολή όταν επιτρέπονται τέτοιες εικόνες».

Το μέγεθος της κοροϊδίας των “εθνικοφρόνων” δεν έχει προηγούμενο! Άλλος “αντιπολιτευόμενος Μπογδάνος” μας βρήκε, λες και δεν ξέρει ο ίδιος ο Κυρανάκης ότι η δική του παράταξη ως κυβέρνηση έκλεισε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία και την απελπισία.

Λες και δεν ξέρει ο Κυρανάκης, ότι παρά τις πομπώδεις διακηρύξεις της ΝΔ προεκλογικά για “πάταξη της ανομίας και των τρομοκρατών”, οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έχουν ανακαταλάβει πολλές από τις γιάφκες-καταλήψεις που δήθεν “καθάρισε” ο “σερίφης” Χρυσοχοϊδης!

Η γαλάζια συμμορία που λυμαίνεται τον τόπο και παρέχει οξυγόνο στον πολιτικά νεκρό χώρο της αριστεράς, πλήρη ασυλία και αφειδή κρατική χρηματοδότηση, είναι η ίδια που πανηγύριζε για “νίκη της δημοκρατίας” όταν καταδικαζόταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως “εγκληματική οργάνωση” και φύτευε τα διάφορα αναχώματα στον λεγόμενο “εθνικοπατριωτικό χώρο”.

Όσο και να το παίζουν “αγανακτισμένοι” οι νεοδημοκράτες για τις μαζώξεις των αριστερών, είναι αυτοί που τις επιτρέπουν, τις προβάλλουν και τις ευλογούν, και ας νομίζουν οι “εθνικόφρονες” ότι μία ανάρτηση στο twitter είναι … “επανάσταση” και “πατριωτική πράξη”.

Comments Off on Κροκοδείλια δάκρυα από τον Κυρανάκη για την ανομία της αριστεράς

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.