ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ – “ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑ”! Έφοδοι αστυνομικών σε … αστυνομικά τμήματα

Επιδρομές στα αστυνομικά τμήματα Καμινίων, Νίκαιας, Κερατσινίου κλπ πραγματοποιούν … αστυνομικοί εκτελώντας προσωπικές εντολές του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια “για να ανακαλυφθούν στοιχεία που τους συνδέουν με την Χρυσή Αυγή” του βασικού αντιπάλου του στο δήμο Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη.

“Να ξέρουν ότι οι Έλληνες εθνικιστές είναι έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί και για εξορίες και για φυλακές”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση Πειραιά του Λαϊκού Συνδέσμου στην ιστοσελίδα της. ενώ η Τοπική Οργάνωση Νίκαιας, επιμένοντας στη γραμμή πως ουδεμία σχέση έχει το κόμμα με τον δράστη της δολοφονίας του 34χρονου.

“Το ότι ο καθένας φοράει μια μπλούζα της Χρυσής Αυγής, επισκέπτεται τα γραφεία μας και κυκλοφορεί ανάμεσά μας, αυτό δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση στέλεχος ή μέλος της Χρυσής Αυγής”, είναι μεταξύ των επιχειρημάτων της Οργάνωσης προκειμένου να αντικρούσει τη σωρεία στοιχείων που συνδέουν άμεσα τον προφυλακισμένο Γ. Ρουπακιά με το κόμμα.

Προσωπική ανακοίνωση εξέδωσε και ο βουλευτής της περιοχής Γιάννης Λαγός, ο οποίος λέει το αυτονόητο:

«Είναι οι ίδιοι αλήτες που όταν επιτίθενται παρακρατικοί κομμουνιστές σε έναν χρυσαυγίτη κατηγορούν τον χρυσαυγίτη για ρατσιστική βία, γιατί δεν κάθεται να τον δείρουν», αναφέρει.

Γιάννης Λαγός: «Απέναντί τους αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχουν όποιον και όποιον, αλλά τη Χρυσή Αυγή», προσθέτει ο Γιάννης Λαγός και καταλήγει: «Αυτοί λοιπόν έμπλεξαν άσχημα!». Προαναγγέλλει μάλιστα πως «ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους, δίπλα από τον άξιο αρχηγό μας και τους πιστούς συντρόφους μας».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments Off on ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ – “ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑ”! Έφοδοι αστυνομικών σε … αστυνομικά τμήματα

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.