Κυνική ομολογία νεοδημοκράτη δημοσιογράφου: «Ο Σαμαράς έβαλε στη φυλακή την Χρυσή Αυγή, για να κρατηθεί στην εξουσία»

Κυνική ομολογία νεοδημοκράτη δημοσιογράφου: «Ο Σαμαράς έβαλε στη φυλακή την Χρυσή Αυγή, για να κρατηθεί στην εξουσία»

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» της Κυριακής, σε άρθρο του, ο γνωστός για τα νεοδημοκρατικά του φρονήματα δημοσιογράφος Μ. Κοττάκης, γράφει χαρακτηριστικά:

«Στις 17 Ιουνίου, η κυβέρνηση Σαμαρά συμπληρώνει δύο αδιατάρακτα χρόνια στην εξουσία… Για να το επιτύχει αυτό ο Σαμαράς χρειάστηκε να κάνει τρεις επιστρατεύσεις απεργών, να εκδώσει 24 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, να βάλει στη φυλακή την ηγεσία ενός ακραίου κόμματος…»

Εδώ έχουμε ακόμα μία κυνική ομολογία που αποδεικνύει την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από το κύμα διώξεων εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Άλλωστε υπάρχει και η πρόσφατη δήλωση του Ν. Δένδια που κινείται στο ίδιο πλαίσιο.

Γνωρίζουν καλά, πως αν η ηγεσία της Χρυσής Αυγής εκτελούσε το κοινοβουλευτικό της έργο και δεν βρίσκονταν υπό καθεστώς ομηρίας, εάν δεν υπήρχε η πολιτική τρομοκρατία εις βάρος των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, τα ποσοστά του Κινήματος θα ήταν πολύ μεγαλύτερα και ασφαλώς τα ποσοστά της Ν.Δ. θα εμφάνιζαν δραματική πτώση.

Για ποια «εγκληματική δράση» ομιλούν λοιπόν; Για ποια στοιχεία;

Δεν έχουν τίποτα γιατί δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή την υπόθεση η οποία στήθηκε εξαρχής με σκοπό την διάλυση της Χρυσής Αυγής και τον «επαναπατρισμό» των ψηφοφόρων της. Δεν κατάφεραν τίποτα από τα παραπάνω.

Το μόνο που κέρδισαν είναι μια παράταση του χρόνου στην εξουσία που θα λήξει άδοξα – και ας ελπίσουμε χωρίς μια εθνική καταστροφή – τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kunikh-omologia-neodhmokrath-dhmosiografou-gia-na-kraththei-o-samaras-sthn#ixzz34Qyzrhc2

Comments Off on Κυνική ομολογία νεοδημοκράτη δημοσιογράφου: «Ο Σαμαράς έβαλε στη φυλακή την Χρυσή Αυγή, για να κρατηθεί στην εξουσία»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.