ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

images (5)

Μιλώντας σε επετειακή κομματική συγκέντρωση στην Έδεσσα, για τα 40 χρόνια της νουδούλας, ο πολύς (και στο σωματικό βάρος) βουλευτής Τζαμτζής εξέφρασε το… δράμα που ζουν οι βουλευτές της νουδούλας, που… αναγκάστηκαν (από ποιους άραγε;) να συγκυβερνούν με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (αν και ο λαός έχει αντίθετη άποψη – άμα δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε…). Προχώρησε όμως και πάρα κάτω ο πολυπράγμων βουλευτής, ομολογώντας ποιοι συναποτελούν τη μνημονιακή συγκυβέρνηση της κλεπτοκρατίας:    

«Η ΝΔ έβαζε τάξη στα πράγματα κι ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και έκανε ό,τι ήθελε και για αυτό το λόγο σήμερα δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι σήμερα παρά πολύ χαμηλά στις μετρήσεις. Ακούω πολλές φορές και μέσα στη Βουλή συναδέλφους από το ΠΑΣΟΚ να λένε “εμείς, επειδή ψηφίσαμε το μνημόνιο πρώτοι, ενώ κάναμε καλό στην Ελλάδα τώρα το πληρώνουμε”. Όχι, δεν είναι αυτό. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος, ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς… Πιο δύσκολη κατάσταση για τους βουλευτές και για τα στελέχη αυτής της παράταξης δεν υπάρχει. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να είσαι υπουργός, να είσαι βουλευτής, να είσαι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε μία συγκυβέρνηση που δεν την επέλεξες, αλλά αναγκάστηκες να την κάνεις με το ΠΑΣΟΚ».

Και βέβαια, ασχέτως αν ο πονηρούλης Τζαμτζής τα είπε όλα αυτά ενώπιον κομματικού ακροατηρίου –για να τους χαϊδέψει τ’ αυτιά- πρέπει εδώ και τώρα να παρέμβει η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (των Μπάμπηδων…) και να στείλει τους «κλέφτες, απατεώνες και ληστές του κράτους» στη φυλακή. Έλα να τους δούμε!

(ΥΓ) 1: Κι άμα τους δούμε, να μας γράψετε…

(ΥΓ) 2: Αλήθεια Τζαμτζή, μόνο οι κλεφτο-πασόκοι κλέβουνε; Κι εσείς οι νεοδημοκράτες είστε… μωρές παρθένες;

 

πηγή

Comments Off on ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.