ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ DOGUS GROUP Στους ισλαμιστές ξεπουλάνε ελληνικό έδαφος: Ούτε ο Χίτλερ είχε τολμήσει…

Ευρισκόμενη η χώρα σε ελεύθερη πτώση εδώ και καιρό και έχοντας απωλέσει την εθνική της κυριαρχία μέσα από μια διαδικασία που ελάχιστα διαφέρει επί της ουσίας ως προς τα αποτελέσματά της από την ήττα και την Κατοχή του 1941-1944, πλέον υφίσταται ακρωτηριασμό του εθνικού της κορμού με διαδικασίες που ούτε ο Χίτλερ τόλμησε να επιτρέψει, όταν η Άγκυρα διακαώς ζητούσε τα νησιά του Α.Αιγαίου για να μπει στον πόλεμο στο πλευρό του Άξονα.

Μια ομάδα “σκληρών” ισλαμικών χωρών από αυτές που χρηματοδοτούν την “αραβική άνοιξη” σε Λιβύη και Συρία με όλα τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα, με επικεφαλής έναν τουρκικό όμιλο με στενές σχέσεις με το “βαθύ” τουρκικό κράτος, αποκτούν το κορυφαίο τουριστικό συγκρότημα της χώρας, έναντι ενός τιμήματος ίσου με δύο ή τρία διαμερίσματα στο Μανχάταν, την χερσόνησο όπου στεγάζεται ο συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Με αντίτιμο κάτι λιγότερο από 400 εκατ. ευρώ, το σχήμα της AGC στο οποίο συμμετέχουν περί τα 20 επενδυτικά funds από τις σκληρές σουνιτικές ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως το Κατάρ, το Αμπού Ντάμπι, το Κουβέϊτ κλπ με επικεφαλής τον τουρκικό όμιλο Dogus που έχει το 15% της κοινοπραξίας, το μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή, παίρνει με την μεσολάβηση του βασικού οργάνου της ξένης κυριαρχίας στην Ελλάδα, το ΤΑΙΠΕΔ, τον Αστέρα της Βουλιαγμένη.

Στην φωτό ο Φ.Σαχένκ, ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus, δέχεται στα συγχαρητήρια από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν σε εκδήλωση, όπου, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε την αγορά των ελληνικών ιδιωτικών λιμανιών (μαρινών).

Πρακτικά η τουρκική ΜΙΤ θα έχει πλέον προσβάσεις στην ελληνική κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή μέσω του ελέγχου του Αστέρα, που ούτε καν ονειρευόταν…

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν το ΤΑΙΠΕΔ και η τραγική Εθνική Τράπεζα που κάποτε είχε χρηματοδοτήσει τους αγώνες για να γίνει πράξη η Μεγάλη Ιδέα και τώρα ξεπουλά όσο όσο την εθνική πειρουσία και το όργανο της ξένης κυριαρχία:

H “JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP”  υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους €400 εκατ. Η προσφορά αυτή αφορά το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Εθνικής Τράπεζα και του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα, ώστε να λάβουν τις τελικές αποφάσεις σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Στην περίπτωση που το μεγαλύτερο ”φιλέτο” της Αττικής καταλήξει στην AGC τότε θα πρόκειται για μια εξέλιξη που θάτει σε κίνδυνο την ίδια την εθνική ασφάλεια δεδομένης της σύνθεσης της κοινοπραξίας.

Αμφιβάλει κανείς σώφρων ότι θα χρηματοδοτούν οποιαδήποτε ισλαμική δραστηριότητα στην Ελλάδα του 1.000.000 μουσουλμάνων και θα ενισχύουν τους ομοθρήσκους τους σε όλες τις δραστηριότητές τους;

Σε μια Ελλάδα που όσο περνούν τα χρόνια θα μειώνεται ο πληθυσμός της, ενώ την ίδια στιγμή ο ισλαμικός πληθυσμόα θα πνίγει αρχικά τα αστικά κέντρα και εν συνεχεία και την ύπαιθρο;

Διότι στην περίπτωση του Αστέρα Βουλιαγμένης δεν πρόκειται για μια απλή επένδυση ενός αραβικού fund.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με οργανωμένη ισλαμική διείσδυση κρατικών fund υπό τον διεύθυνση ενός τουρκικού ομίλου που έχει μάθει άριστα να κινείται στην Ελλάδα, αφού έχει αποκτήσει το 80% των ιδιωτικών λιμανιών της χώρας.

Μάλιστα ακούγεται ότι η …Αρχιεπισκοπή έχει κινήσει τις διαδικασίες αξιοποίησης παρακείμενης έκτασης στην περιοχή για την οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επίσης κεφάλαια από το … Κατάρ!

Ουαί υμίν…

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Υ.Γ.: Καταλάβατε τώρα γιατί ασχολούνται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Comments Off on ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ DOGUS GROUP Στους ισλαμιστές ξεπουλάνε ελληνικό έδαφος: Ούτε ο Χίτλερ είχε τολμήσει…

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.